Η αυτοβιογραφία του Νίκολα Τέσλα – “Το μέλλον είναι δικό μου”

«Το παρόν είναι δικό τους. Το μέλλον είναι δικό μου»
Και το μέλλον του Τέσλα είναι ήδη εδώ. Στο δικό μας παρόν της ασύρματης τεχνολογίας, των οπλικών ηλεκτρομαγνητικών συστημάτων, του CERN και των ρομπότ. Ο Τέσλα απλά… άνοιξε το δρόμο.
Ο οραματιστής Τέσλα είχε πει, Αυτό που θέλουμε τώρα είναι η στενότερη επαφή και η καλύτερη κατανόηση μεταξύ των ατόμων και των κοινοτήτων σε όλη τη γη και η εξάλειψη του εγωισμού και της υπερηφάνειας, που είναι πάντα επιρρεπείς στην πτώση του κόσμου σε πρωταρχική βαρβαρότητα και σύγκρουση …
Η ειρήνη
μπορεί να έρθει μόνο ως φυσική συνέπεια της παγκόσμιας διαφώτισης …
Ωστόσο ο εφευρέτης Τέσλα, ενώ γνώριζε ότι η παγκόσμια διαφώτιση ακόμα δεν έχει έρθει, φανέρωσε μυστικά που, όχι μόνο θα την καθυστερήσουν, αλλά μπορούν να αποβούν μοιραία για όλη την Ανθρωπότητα και τον πλανήτη.
Σε άρθρο του World Today, 1912, ο αρθρογράφος λέει ότι: “Ο Τέσλα ισχυρίζεται ότι σε λίγες εβδομάδες θα μπορούσε να θέσει το φλοιό της γης σε μια τέτοια κατάσταση δόνησης, που θα σηκωνόταν και θα έπεφτε εκατοντάδες πόδια και θα μπορούσε να καταστρέψει πρακτικά τον πολιτισμό”.
Εξασφαλίσαμε την αποκαλυπτική αυτοβιογραφία του καθώς και το εν λόγω άρθρο. Το βιβλίο του είναι στα αγγλικά, αλλά αν το θέλετε Ελληνικά, επανακυκλοφόρησε στον Πύρινο Κόσμο.
Μπορείτε να διαβάστε στο Special Editon της AllNewz όλο το σχετικό αφιέρωμα. Έδωσε σε ανώριμα και εγωιστικά παιδιά να παίξουν με πιστόλια, μαχαίρια, φωτιά και σπίρτα. Ο Θεός βοηθός…

nea.allnewz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα