Γ. Καρατζαφέρης: Αποχωρώ από την κυβέρνηση, εάν...

Με αποχώρησή του από την κυβέρνηση απειλεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης, εφόσον οι πολιτικοί αρχηγοί δεν καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι για να αποφασίσουν μια «εθνική πολιτική απέναντι στην επέλαση της τρόικας».
«Πηγαίνω να ακούσω τι έχει να μου πει ο Πρωθυπουργός για τις δυο επιστολές που έχω στείλει» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στο ρ/σ «Real 97,8» λίγες ώρες πριν
τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Επίσης, ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ...
ότι «κρύβονται πίσω από τον Παπαδήμο», προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία και δεν δέχεται από κανέναν να παίζει «κρυφτούλι σε βάρος της χώρας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, καθώς τη Δευτέρα ο κ. Παπαδήμος, να πάει στις διαπραγματεύσεις έχοντας μία «οικουμενική απόφαση για όλα τα σοβαρά θέματα, όπως είναι το θέμα του βρετανικού δικαίου».

Για τις εκλογές σημείωσε ότι εάν κάποιος πιστεύει ότι η Ευρώπη «μπλοφάρει» και πως θα μάς δώσει τα λεφτά ούτως ή αλλιώς, τότε η χώρα θα πρέπει να οδηγηθεί τώρα στις κάλπες.
Keywords
Τυχαία Θέματα