Φουλάρει για τους επόμενους ο ΠΑΟΚ!

Σε πλήξη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μετά τους Λέο Μάτος και Εβγέν Σάκχοφ, οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζονται έτοιμοι να ανακοινώσουν την τρίτη μεταγραφή τους και να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Τζαλμά Κάμπος...
Με τον Ανγκολέζο χαφ ήρθε σε πλήρη συμφωνία ο Λούμπος Μίχελ και οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Επόμενος στόχος
για τον «Δικέφαλο του Βορρά» μοιάζει να είναι ο Αμντούλ Σισοκό που έχει μείνει ελεύθερος από τη Μαγιόρκα και δημοσιεύματα θέλουν τον παίκτη να απασχολεί και τον Παναθηναϊκό.

Μέχρι στιγμής ο Μίχελ δείχνει να λειτουργεί αθόρυβα με τις όποιες πληροφορίες να προέρχονται πρώτα από το εξωτερικό και μετά να υπάρχει η σχετική επιβεβαίωση ή διάψευση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Τέλος, η εφημερίδα «Arena» υποστηρίζει πως στα υπ’ όψιν του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στον «άσο» είναι ο Ουκρανός γκολκίπερ, Μπόικο, ο οποίος τον Γενάρη υπέγραψε για 4 χρόνια στην Μπεσίκτας μετά από τριετή θητεία στην Ντνίπρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φουλάρει, ΠΑΟΚ,foularei, paok