Έτοιμη για επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ, η κυβέρνηση

Το Εθνικό Τυπογραφείο, θα λειτουργήσει κανονικά το Σαββατοκύριακο. "Έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες" επικαλείται η κυβέρνηση, αναμένοντας την δικαστική απόφαση για την απεργία της ΓΕΝΟΠ...

Ανοικτό θα παραμείνει το Σάββατο και την Κυριακή το Εθνικό Τυπογραφείο, μετά από εντολή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πιθανότερο είναι ότι η εντολή αυτή δόθηκε, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες επιστράτευσης των απεργών
της ΔΕΗ.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε η ΔΕΗ προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΓΕΝΟΠ. Η απόφαση αναμένεται αργά το βράδυ της Παρασκευής ή το πρωί του Σαββάτου.

Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Ολόκληρη η απόφαση του κ. Μητσοτάκη

"Έγκριση λειτουργίας Εθνικού Τυπογραφείου

το Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 .

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις:

α) του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα (Π.Δ. 63/2005, ΦΕΚ Α ́ 98), και ιδίως του άρθρου 90,

β) του ν. 3469/2006 (ΦΕΚ Α ́ 131) και ιδίως του άρθρου 12 παρ. 3.

2. Το γεγονός ότι με την παρούσα απόφαση δεν προκαλείται πρόσθετη δαπάνη εις βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, αποφασίζουμε:

Εγκρίνουμε την λειτουργία του Εθνικού Τυπογραφείου το Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 λόγω εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2014

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ"
Keywords
Τυχαία Θέματα