Επιστρέφει στην Λίβερπουλ ο Τζέραρντ! Το νέο του πόστο

Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν μπορεί να μείνει για αρκετό καιρό μακριά από την αγαπημένη του Λίβερπουλ και έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ, προκειμένου να μπει στο τεχνικό τιμ του μετά το φινάλε της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Ο Άγγλος μέσος θα "κρεμάσει" τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν και η επιθυμία του είναι να ακολουθήσει την προπονητική καριέρα, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην αγαπημένη του ομάδα, δίπλα σε έναν κορυφαίο τεχνικό, όπως είναι ο Κλοπ....

Έχω κάνει μια
συζήτηση με τον Κλοπ. Δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση, αλλά με έχουν ενημερώσει από την ομάδα ότι θέλουν να επιστρέψω. Όμως, δεν έχει γίνει συγκεκριμένη συζήτηση, στην οποία να μου έχουν πει ότι θέλουν να κάνω το ένα ή το άλλο", τόνισε αρχικά ο Τζέραρντ.

Εξάλλου, ο Άγγλος τόνισε πως αποχώρησε από την Λίβερπουλ, καθώς δεν ήθελε να κάθεται στον πάγκο, υπογραμμίζοντας, πάντως, πως δεν νιώθει πικραμένος.

"Δεν μου αρέσει να είμαι αναπληρωματικός και να χάνω τα μεγάλα παιχνίδια. Ένιωθα ότι θα υπέγραφα ανανέωση για ένα χρόνο απλά και μόνο γιατί υπήρχε η προσφορά. Δεν μετανιώνω, δεν είμαι θυμωμένος, ούτε πικραμένος. Απλά θέλω να κοιτάξω μπροστά ό,τι υπάρχει για μένα", ανέφερε ο Τζέραρντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα