Επέστρεψε η εμετική σελίδα στο Facebook «Θάνατος στα Ζώα» - Κάντε ΟΛΟΙ αναφορά για να “κατέβει”

Εργαλεία έκφρασης των πιο αρρωστημένων ενστίκτων τους δυστυχώς γίνονται για κάποιους το Facebook, όπως και τα υπόλοιπα social media που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας

Την ώρα που τα κρούσματα κακοποίησης και κακομεταχείρισης ζώων στην Ελλάδα πληθαίνουν και σχεδόν καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών που ξεπερνούν ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία....
, οι ανεγκέφαλοι που στο παρελθόν προκάλεσαν
την αντίδραση του κόσμου που είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή της σελίδας από το Facebook με τίτλο «Θάνατος στα Ζώα» συνεχίζουν να προκαλούν αφού την ξανά δημιούργησαν με τίτλο «Θάνατος στα Ζώα - Η επιστροφή».

Η εν λόγω σελίδα δημιουργήθηκε στις 31 Αυγούστου 2014 αφού διαγράφει μετά από πολλές κινητοποιήσεις επέστρεψε και αριθμεί 793 μέλη, τα οποία προφανώς θεωρούν "ευχάριστο θέαμα" το βράσιμο μιας γάτας ή το ψήσιμο ενός κουταβιού, όπως αυτά απεικονίζονται στις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει οι διαχειριστές.
Δείτε φωτογραφίες από τη σελίδα

Η κακοποίηση των ζώων δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο ηδονής, κερδοσκοπίας, σαδισμού ή αρρωστημένου χιούμορ. Ευτυχώς τα social media έχουν προνοήσει για την αντιμετώπιση τέτοιων συμπεριφορών, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να διαμαρτυρηθούν και να τις καταγγείλουν.
Οι κινητοποιήσεις των φιλόζωων εναντίων των διαχειριστών συνεχίζονται.
Το Greek-iNews.gr μόνο με την βοήθεια σας θα καταφέρει να διαγραφεί αυτή η απαράδεκτη σελίδα, για το λόγο αυτό καλούμε ΟΛΟΥΣ τους αναγνώστες μας να κάνουν αναφορά στην εν λόγω σελίδα ώστε να διαγραφεί.
ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΕΛΙΔΑΓια να κάντε "Report" (αναφορά στην σελίδα):1) Επιλέξτε δεξιά από το "Message - Μήνυμα" την επιλογή "Report Page - Αναφέρετε τη σελίδα"

2) Στην συνέχεια κλικάρετε την επιλογή "Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο Facebook"
Προσοχή αν σας εμφανιστεί μήνυμα ότι η αναφορά απορρίπτεται κάντε κλικ στην δεύτερη επιλογή: "Παρενοχλεί εμένα ή κάποιον που γνωρίζω"
3) Το επόμενο βήμα είναι να κλικάρετε την επιλογή "Είναι απειλητική, βίαιη ή αυτοκτονική"

4) Στη συνέχεια επιλέξτε ως αιτιολογία τη "Σκληρή βία" και κλικάρετε "Συνέχεια"

5) Το τελευταίο βήμα είναι να κλικάρετε πρώτα "Υποβάλετε το περιεχόμενο στο facebook για εξέταση" και στην συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή "Τέλος", ώστε να υποβληθεί η αναφορά.

Προσοχή αν σας εμφανιστεί μήνυμα ότι η αναφορά απορρίπτεται ανατρέξτε στο πρώτο βήμα κάντε κλικ στο "Παρενοχλεί εμένα ή κάποιον που γνωρίζω"Στόχος μας είναι να κινητοποιηθούν παράλληλα όλες οι αρμόδιες αρχές, ώστε να διαγραφεί η απαράδεκτη σελίδα του Facebook και οι ανεγκέφαλοι διαχειριστές της να συμμορφωθούν με τη νομοθεσία του κράτους.
Ελπίζουμε στην άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα καθώς και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία άλλωστε έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία και αποτελεσματικότητα σε κάθε παραβατική συμπεριφορά, προλαμβάνοντας αρκετές δυσάρεστες καταστάσεις.

Πληροφορίες parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα