«Έκρηξη» Κασσελάκη κατά Μητσοτάκη: Φρασεολογία-ντροπή για τα ομόφυλα ζευγάρια...


Με μια ανάρτηση στα Αγγλικά και στα Ελληνικά ο Στέφανος Κασσελάκης ξεμπροστιάζει την υποκρισία του πρωθυπουργού για το θέμα της ισότητας του γάμου, αφού σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι ουσιαστικά παγώνει τη ρύθμιση, καθώς πολλοί στην κυβέρνηση και στη Ν.Δ. έχουν διαχωρίσει τη θέση τους...

Σημειολογικά η επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να γράψει το σχόλιο του πρώτα στην Αγγλική γλώσσα στέλνει μήνυμα προς τα έξω, όπου ο πρωθυπουργός θέλει να εμφανίζεται ως προοδευτικός και φιλελεύθερος.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης στηλιτεύει τη φράση που χρησιμοποιήσε ο

Κυριάκος Μητσοτάκης «Μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο», σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα μετά τη σημερινή ορκωμοσία στο πλαίσιο του μίνι κυβερνητικού ανασχηματισμού.

«Ντροπή του για τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί σε ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει:

«-Είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας υπέρ της ισότητας στον γάμο (που σημαίνει de facto και τεκνοθεσία), ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

-Θα ζητήσει κομματική πειθαρχία από τους βουλευτές του ή θα ταΐζει «σανό» το ακροδεξιό του ακροατήριο την ώρα που οι προοδευτικές δυνάμεις θα περνούν το νομοσχέδιο με την ψήφο των βουλευτών τους;»

Keywords
Τυχαία Θέματα