Εφοριακός από την Πάτρα κολυμπούσε στα ευρώ

Πάνω από 4.000.000 ευρώ κατάφερε να υπαιξερέσει από το ελληνικό Δημόσιο ένας εφοριακός από την Πάτρα ο οποίος τα επένδυ­σε σε μπαρ με γυναίκες, όπου ενίοτε γίνονταν και στριπ-σόου, στο καζίνο και στο ποτό.
Ο… μικρός Ωνάσης λοιπόν της Πάτρας από την μια πλευρά φρόντιζε να ξοδεύει αριστερά και δεξιά αλόγιστα ποσά και από την........
άλλη ζητούσε δανεικά για να τη «βγάλει», μέχρι βέβαια να ξανακλέψει και να συνεχίσει τη
μεγάλη ζωή.
Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι στιγμής από την έρευνα που πραγματοποιείται έχουν βρεθεί στην κατοχή του δύο πολυτελή αυτοκί­νητα και εξοπλισμός για την άρ­τια λειτουργία ενός λογιστικού γρα­φείου καθώς, όπως αναφέρουν πη­γές από την Πάτρα, εκτελούσε και χρέη λογιστή για μεγάλες υποθέσεις και εταιρείες.
Η ανικανότητα όμως του ελληνικού κράτους αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά καθώς σε αυτόν τον άνθρωπο δεν έχει ασκηθεί ποινι­κή δίωξη και δεν του έχει απαγορευ­θεί η έξοδος από τη χώρα παρά το γεγονός ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας έχει ενημερωθεί για τη δρά­ση του εγγράφως από τις 11 Μαΐου, ενώ ο ίδιος ο υπάλληλος, γνωστός και με τα αρχικά Γ.Κ., είναι άφαντος από την υπηρεσία του από τις 12 του μη­νός.
Keywords
Τυχαία Θέματα