Έχει λόγους να χαμογελά ο ΠΑΟΚ

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2015 ήταν η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ με περισσότερα από τρία γκολ στο πρωτάθλημα, όταν και είχε επικρατήσει με σκορ 3-0 της Βέροιας για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Από τότε οι Θεσσαλονικείς είχαν κάποια θετικά αποτελέσματα, αλλά οι εμφανίσεις τους σημαδεύτηκαν από τα σκαμπανεβάσματα που είχαν στην απόδοσή τους....

Η απομάκρυνση του Τούντορ σε συνδυασμό με την έλευση του Ίβιτς που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, βάζοντας
τους παίκτες εκεί που μπορούν να αποδώσουν καλύτερα, ήταν οι λόγοι για τους οποίους ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε σε αυτή τη σημαντική νίκη.

Μία νίκη που είναι σημαντική και στο πιο κομβικό σημείο, καθώς απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει 41 βαθμούς (έναν περισσότερο από τον πέμπτο Πανιώνιο, 4 από τον τρίτο Παναθηναϊκό και 9 από τη δεύτερη ΑΕΚ).

Στους εναπομείναντες αγώνες θα κριθούν πολλά για τα πλέι οφ, αφού ένα στραβοπάτημα ή ένα καλό αποτέλεσμα άλλης ομάδας μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη βαθμολογία.

Θετικό είναι επίσης το γεγονός πως πήρε τα πάνω του και ο Κλάους, ο οποίος μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στο χθεσινό παιχνίδι έφτασε τα 13 τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Πηγή: sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα