Δήμαρχος απο την πρώτη Κυριακή θα βγει ο Σακελλαρίδης

Μια ριψοκίνδυνη πρόβλεψη, έκανε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων, υποστηρίζοντας στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο” με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον….

Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση θα κερδίσει την πρωτεύουσα από την πρώτη κιόλας Κυριακή, διαμορφώνοντας τις σχετικές συνθήκες με την πρωτιά της στον πρώτο γύρο.
Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση
της “Metron Analysis” για το “thetoc.gr”, που τον εμφανίζει… πέμπτο, πίσω από τους Γιώργο Καμίνη, Άρη Σπηλιωτόπουλο, Νικήτα Κακλαμάνη και Ηλία Κασιδιάρη, με μόλις 10%, μια δημοσκόπηση ωστόσο που έχει προκαλέσει θύελλα χλευαστικών σχολίων στα social media για το υψηλό ποσοστό που έδωσε στον σημερινό Δήμαρχο Αθηναίων, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απέδωσε τα δικά του χαμηλά ποσοστά στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει ακόμη μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Επιπροσθέτως, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επανέλαβε ότι η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας είναι υπερβολική, καθώς έτσι υπάρχουν κενά αστυνόμευσης σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας, ενώ αναφέρθηκε σε προσλήψεις που θα χρειαστεί να γίνουν στον Δήμο Αθηναίων, για να λειτουργούν αποτελεσματικά οι υπηρεσίες του.
Keywords
Τυχαία Θέματα