ΔΗΓΜΑΤΑ



Κώστα Δημ.Χρονόπουλου(Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)
-//-
ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΙΣ Η ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ
Αυτή η (τέως) Κα των Ανεξ. Ελλήνων δεν θα μπορούσε να δείξει κάποια, κάπως αυτοσυγκράτηση όταν απευθύνεται σε συναδέλφους της και μάλιστα εντός Κοινοβουλίου;Τελευταία θέλησε να «κρεμάσει τους προδότες της Ν.Δ». Για να πάρει απάντηση από αθυρόστομο βουλευτή της τελευταίας, ο οποίος μάλιστα για να γίνει πειστικότερος, αναφέρθηκε και στα (άτρωτα) γεννητικά όργανα τους εκεί κάτω –όχι … λόγω –στη Συγγρού.Προφανώς συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κοινοβουλευτική αφοσίωση
στη Μετεξέλιξη του Κοινοβουλίου σε Κυνοβούλιο! Μέσα σε μια κεφάτη –πλην ευπρεπή –ατμόσφαιρα, εν χορδαίς και...... οργάνοις (…γεννητικών!) Προς δόξα και τιμή του πολύπαθου ΚΔΠ (Κοινοβουλευτικού; Δημοκρατικού Πολιτεύματος) μας.

ΚΔΧρ

-//-

ΑΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ

Τα διόδια αυξάνονται ευθέως ανάλογα –αλλά … ανάστροφα -60% με τις μειώσεις αποδοχών, μισθών και συντάξεων (!...).Διαπιστώνεται αντιστοίχηση αριθμών /νούμερων (60%),η οποία όμως αποτελεί κραυγαλέα αναντιστοιχία /ασυμβατότητα με την επιβίωσή μας. Αρρωστημένοι (εγ)κέφαλοι αδιαφορούν αν διαφέρει το πρόσημο: θετικό (+) για τα διόδια, αρνητικό (-) για τις αποδοχές, αρκεί να …. ταιριάζουν τα νούμερα (!...).Προδήλως οι μανδαρίνοι /μανταρίνια των υπουργείων:-Καταταλαιπωρούν την έννοια της αντιστοίχησης -Έχουν πάρει, οριστικό, διαζύγιο με την κοινή λογική -Έχουν αποστασιωποιηθεί /αποκοπεί από τη ζοφερή ελληνική πραγματικότητα-Τηρούν, με ευλάβεια τις απάνθρωπες δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει Επομένως είναι:Ασύμβατοι με την Αποστολή τους!(Σ.Σ Πάντως ο μισθός τους μοιάζει να είναι συμβατός τόσο με τις αρνητικές επιδόσεις τους, όσο και με τη δική μας ευήθεια !)
ΚΔΧρ

-//-

ΝΕΡΔΙΤ ΑΝΤΙ ΝΕΡΙΤ

Δ ι α δ ί κ τ υ ο αντί Ι nt e rn e t. Επειδή –όπως φημολογείται –πρόκειται για ελληνικό φορέα εκτός και αν η Παγκοσμιοποίηση και οι Αποικιοκράτες μας επέβαλαν αυτές τις προσμείξεις (πέραν της πολυπολιτισμικότητας και της υποδούλωσης). Θα καταβάλουμε 3 ευρώ (1,5 για αναγκαία λειτουργικά έξοδα, και 1,5 € νταβατζιλίκι για να βουλωθούν μαύρες τρύπες και να εμφανιστούν πλεονάσματα-αναλγησίας;-) τα οποία θα εισπράττονται, όπως πάντα και σίγουρα, μέσω ΔΕΗ.

Υ.Γ Η πολυεπίπεδη κρίση χτύπησε και τη συντομογραφία (!) ΝΕΡΙΤ αντί του ορθού ΝΕΡΔΙΤ Αλλά αλλοίωσε και τις σημασίες. Έτσι πχ το Δ.Ε.Η (Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ) διατήρησε τα αρχικά –για παραπειστικούς, εισπρακτικούς λόγους –αλλά πλέον θα σημαίνει : Διαστροφή Εξουσιαζόντων Ηγεμονίσκων

Κ.Δ.Χρ
Keywords
Τυχαία Θέματα