Διαλύθηκε ο Ηρακλής!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου» του Ηρακλή, πήρε σάρκα και οστά καθώς η οικονομική αδυναμία του Σπύρου Παπαθανασάκη για να ρυθμίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια μέσα στην ομάδα, έφερε τους «κυανόλευκους» σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο η ομάδα να δώσει το 2ο φιλικό προετοιμασίας...
της στην Αριδαία με τον τοπικό Αλμωπό, τελικά οι παίκτες ενημερώθηκαν σε συνάντηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Λόλα που προπονείται εκεί η ομάδα το τελευταίο
διάστημα, πως όχι μόνο δεν θα γίνει η αναμέτρηση αλλά ο Ηρακλής θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή δεν ήταν κάτι... ξαφνικό, άλλωστε από το SDNA είχε τονιστεί ο ορατός κίνδυνος διάλυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, που φέρει αποκλειστικά την ευθύνη του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Ο ίδιος, παρά τα όσα έλεγε, στην επίσημη τοποθέτηση του αλλά και στους συνεργάτες του, δεν κατάφερε να πράξει το παραμικρό, οδήγησε τον Ηρακλή στον αφανισμό και πλέον τα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε, θα βαραίνουν τον ίδιο.

Τέλος, η επόμενη μέρα του συλλόγου δείχνει πως ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΜ, ωστόσο ο κόσμος είναι αυτός που θα λάβει την οριστική απόφαση στην Γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα