Δεν πάει ο Καμμένος στον Παπούλια?

Την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για σχηματισμό κυβέρνησης εκ προσωπικοτήτων, σε εξέλιξη βρίσκεται πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Προεδρίας της Δημοκρατίας και Πάνου Καμμένου για ένα έγγραφο του προέδρου των....... Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Στο έγγραφο, για το οποίο επιμένει η Προεδρία της Δημοκρατίας ότι το παρέδωσε χέρι με χέρι ο κ.
Καμμένος στον κ. Παπούλια,με την παράκληση να δοθεί και στους άλλους αρχηγούς των κομμάτων, περιγράφονται οι όροι υπό τους οποίους θα μπορούσε να στηρίξει κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, για την αντιμετώπιση άμεσου κινδύνου εθνικής ασφάλειας, εξηγώντας και ποιοι θα μπορούσαν να θεωρηθούν τέτοιοι κίνδυνοι.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κ. Καμμένο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνάντηση με την γγ του ΚΚΕ κυρία Παπαρήγα στην οποία όπως αναφέρουν πηγές της Προεδρίας της παρέδωσε το επίμαχο έγγραφο.Ο Καμμένος ζήτησε ενημέρωση από τον κ. Παούλια για το το συζητήθηκε στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, αλλά μετά από αυτή την εξέλιξη ότι δεν θα παραστεί στο προγραμματισμένο ραντεβού με τον κ. Κάρολο Παπούλια στις 13:00.
Keywords
Τυχαία Θέματα