Αβραμόπουλος: "Η Ελλάδα δεν απειλεί, ούτε και απειλείται"

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον κ. Κάρολο Παπούλια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος είπε πως το μήνυμα που θέλει να στείλει στους συμμάχους και γείτονες είναι ότι "η Ελλάδα δεν απειλεί αλλά ούτε και απειλείται".

"Τι κάνετε;" ρώτησε ο κ. Παπούλιας τον κ. Αβραμόπουλο την ώρα που ο υπουργός Άμυνας εισερχόταν στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Αμυνόμεθα", απάντησε ο κ. Αβραμόπουλος.
"Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση", σχολίασε ο κ. Παπούλιας.

"Και γι’αυτή προετοιμαζόμαστε", ανταπάντησε ο υπουργός Άμυνας δημιουργώντας αίσθηση και ερωτήματα σε τι ακριβώς αναφέρεται...

"Χειριζόμαστε μια πολύ ευαίσθητη εθνική υπόθεση", συνέχισε ο κ. Αβραμόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Παπούλια και πρόσθεσε: "Είμαστε σε καλό δρόμο. Το σημαντικό είναι ότι το κλίμα εσωτερικά είναι καλό, παρά τις δυσκολίες, το φρόνημα υψηλό, η ψυχή - η γνωστή η ελληνική - είναι δεδομένη. Αν καταφέρουμε και βάλουμε μερικά πράγματα στον ίσιο δρόμο, μέσα στο πνεύμα συνεργασίας που πρέπει να μας διακρίνει όλους αυτόν τον καιρό, πιστεύω ότι θα αποφύγουμε τα δύσκολα και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με ασφάλεια, με σιγουριά και την πατρίδα μας, με την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της διασφαλισμένη".

Μετά τη συνομιλία τους, οι κύριοι Παπούλιας και Αβραμόπουλος επισκέφθηκαν μαζί την Προεδρική Φρουρά.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα