Αστυνομικός σώζει 3χρονο αγοράκι από βέβαιο θάνατο (βίντεο)

Η κάμερα του περιπολικού ενός αστυνομικού κατέγραψε δραματικές σκηνές όταν ο ίδιος κλήθηκε να βοηθήσει δύο νεαρούς γονείς που συνειδητοποίησαν πως το 3 ετών αγοράκι τους είχε σταματήσει να αναπνέει.

Ο μικρός Μπρέινταν Γκέις θα αποκαλεί «ήρωα» για μια ολόκληρη ζωή τον Τσέιζ Μίλερ...
, αφού ο αστυνομικός κατάφερε με περίσσια ψυχραιμία να του σώσει τη ζωή.

Πιο αναλυτικά, όλα συνέβησαν έξω από εστιατόριο στο Τέξας. Ο αστυνομικός δέχθηκε την κλήση και κατευθύνθηκε χωρίς χρονοτριβή στο σημείο, όπου είδε την μητέρα να κρατά το αγοράκι στην αγκαλιά
της.

Χωρίς να χάσει λεπτό βγήκε από το περιπολικό, πήρε προσεκτικά το παιδί στην αγκαλιά του και το έβαλε ανάσκελα στο έδαφος κάνοντάς του τεχνητή αναπνοή. Αντιλήφθηκε πως ο 3χρονος δεν ανέπνεε ενώ ο παλμός του ήταν πολύ χαμηλός.

Ο ίδιος ζήτησε από τον πατέρα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να βγάλει από το αυτοκίνητο το μηχάνημα CPR. Η μητέρα όλη αυτή την ώρα δεν μπορούσε από το σοκ ούτε να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του αστυνομικού, ο οποίος τελικά κατάφερε να επαναφέρει τον μικρό.

«Είχε μελανιασμένα χείλη και δεν ανέπνεε. Ο παλμός του ήταν χαμηλός και ήταν φανερό ότι έπρεπε να φανώ ψύχραιμος. Ήταν ένα τεράστιο μάθημα ζωής», δήλωσε ο αστυνομικός κατά τη διάρκεια της βράβευσής του στο Δημαρχείο της πόλης όπου κατάφερε να ξανασυνταντηθεί με τον μικρό.
Keywords
Τυχαία Θέματα