Αποκαλυπτικό! Ο Χάρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που ήξερε τα πάντα από το 1952!!!

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με το αν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης είναι πραγματικό πρόσωπο και αν το βιβλίο του με τίτλο "Πατριωτική Οικονομική Πολιτική" κυκλοφόρησε ποτέΣτα πλαίσια αυτής της συζήτησης αναρτάμε ένα άρθρο του Χρήστου Γίτσα και τα συμπεράσματα δικά σας.

Πριν από λίγο, δημοσιεύτηκε ένα άρθρο με τίτλο: Ο ποιητής Ισίδωρος Πόσδαγλης γνώριζε το μέλλον της Ελλάδας από το 1952 ! και πραγματικά συγκλονίστηκα καθώς το διάβαζα. Τον συγκεκριμένο Οικονομολόγο, ποιητή και Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ομολογώ - ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ - ότι δεν τον γνώριζα ούτε τον είχα ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου. Και σήμερα έμαθα τόσα πολλά γι αυτόν, που πραγματικά βουίζει το κεφάλι μου!

Διαβάζοντας όμως το άρθρο ως το τέλος, διαπιστώνω ότι μιλούσε για έναν πίνακα, στην εξής παράγραφο: "Αμερικανοί και Γερμανοί δεν μπορούν να ζήσουν πιο πέρα απ' το τέλος του αιώνα γιατί θα 'ναι τόση η ανάγκη τους για κεφάλαια, όπως βλέπουμε ακριβώς στον πίνακα πιο πάνω, που θα πρέπει να βγάλουν τα πετρέλαια για τα οποία οι........ ίδιοι οι Γερμανοί ήρθαν να κάνουν Κατοχή στην Πατρίδα μας. Θα δείτε να ξαναβρίσκονται Σύμμαχοι, να συγκεντρώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να ασχολούνται με το χάρτη που ξέρουν όλοι τους και τον έχουν κλεισμένο στα συρτάρια τους. Και οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους."
Πίνακας ή χάρτης όμως δεν υπήρχε πουθενά! Και μάλιστα το άρθρο καταλήγει με ερώτηση (Σε ποιο χάρτη αναφέρεται αυτός ο μεγάλος και ξεχασμένος αγωνιστής;) και με μια υποσχετική (Ίσως τα πούμε σε ένα άλλο άρθρο!)

Από κείνη την ώρα, δεν είχα ησυχασμό! Κι αυτό διότι, η μελέτη, το πόνημα δηλαδή, του πραγματικά μεγάλου αυτού Έλληνα, όχι μόνο με είχε βάλει σε τρομερές σκέψεις, αλλά και κάτι χειρότερο! Ότι τελικά, είμαστε ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ενός ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ μιας απίστευτης ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ, οι οποίοι είχαν βάλει σκοπό να μας εξολοθρεύσουν εδώ και πάνω από μισό αιώνα!

Καλύτερα όμως να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους για να βάλουμε σε κάποια τάξη τις σκέψεις αλλά και...το θυμό μας. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο Ισίδωρος Πόσδαγλης, δε χωράει αμφιβολία ότι υπήρξε, εκτός από ήρωας, κι ένας διακεκριμένος επιστήμονας. Το βιογραφικό του τα λέει από μόνο του. Ο μεγάλος του πατριωτισμός, τον έσπρωχνε να θέσει την πραγματικά προχωρημένη του σκέψη στην υπηρεσία της πατρίδας και γι αυτό από τα 15 του χρόνια, από μικρό παιδί σχετικά, το 1922, είχε ενταχθεί στον "Όμιλο Ελεύθερης Σκέψης" κι άρχισε να διαμορφώνει την πατριωτική του οικονομική θεωρία. Δεν είχε καλά-καλά τελειώσει το Γυμνάσιο
Keywords
Τυχαία Θέματα