ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ (ΦΟΡΟ) ΤΕΚΜΗΡΙΑ



Κώστα Δημ. Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου – Σχολιογράφου)
Οι αστοχίες συνεχίζονται, όπως και η παράδοση, με τους εξουσιαστές μας να καταφεύγουν επίμονα σε λανθασμένες επιλογές αναποτελεσματικών μέτρων. Επιβάλλεται να ισχύσουν επιπρόσθετα, διαφορετικά, νέα (φορο)τεκμήρια για να βγούμε από την οικονομική, και όχι μόνον, κρίση όπως: - Ανικανότητας και ανευθυνότητας- Ψευδολογίας και ηθελημένης παραπλάνησης- Διαφθοροδιαπλοκής, παραγραφής –επιλεκτικά –αδικημάτων, εθνοφθόρων επιδόσεων, ηθικής και διανοητικής επικινδυνότητας-
Αποτυχίας στην πάταξη της φοροδιαπλοκής, των..... μεσαζόντων, του λαθρεμπορίου, των καρτέλ.
- Καταστρατήγησης του «πόθεν έσχες» για νομοθετούντες, νομοταγείς ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ …..υπεράνω των νόμων (!) Ολοφάνερο πως θα πληγεί (και) η ευγενής τάξη των υπεράνω υποψίας …… Δεν αποκλείεται μερικοί να φιλοξενηθούν σε σύγχρονα κελιά σωφρονιστικών καταστημάτων. Όμως δεν επιτρέπονται εξαιρέσεις προκειμένου να σωθεί η Πατρίδα! Όλοι οφείλουν να συνεισφέρουν ανάλογα με ο,τι έχουν και κατέχουν. Εμείς, οι ιθαγενείς, να φορολογηθούμε για τον πλούτο μας. Εκείνοι εξ αιτίας του περισσεύματος: Ανεπάρκειας, αναποτελεσματικότητας, ανευθυνότητας, ανασφάλειας, διαφθοροδιαπλοκής, επικινδυνότητας.

Υ.Γ Μελέτες κατέδειξαν, ότι είμαστε εκ πεποιθήσεως αναξιόχρεοι . Το δυσεξόφλητο χρέος προς τους δανειστές μας, δημιουργήθηκε από το ανεξόφλητο αέναο χρέος μας στην κα Μιχαλού (!).
Keywords
Τυχαία Θέματα