ΑΝ.ΕΛ. Ο Μανώλης άνοιξε την πόρτα και ακολουθούν και άλλοι


Εκτός Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι πλέον ο Γιάννης Μανώλης, ο οποίος αφού επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο, στη συνέχεια έθεσε τον εαυτό του εκτός κόμματος. «Είπα στα στελέχη "παραιτούμαι". Δεν θα παραιτηθώ στον Πάνο Καμμένο», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Το πρώην πλέον στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,
σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλεσε «λαγό» τον κ. Καμμένο ενώ για την ιστορία με το non paper είπε πως.............
υπήρχε.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Μανώλης υποστήριξε πως ο Πάνος Καμμένος ήθελε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση και προσπάθησε να βγάλει ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. «Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης «καρφώνοντας» τον πρόεδρο του κόμματος.

Αργότερα μιλώντας στον ANT1 επανέλαβε πως το non paper υπήρχε και μάλιστα υποστήριξε πως έχει και στοιχεία.

Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο 2012, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποιούσε διερευνητικές εντολές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, στις οποίες συμμετείχε και ο Πάνος Καμμένος ο Κάρολος Παπούλιας επικαλέστηκε non paper του προέδρου των ΑΝΕΛ με επτά προτάσεις. Ο κ. Καμμένος αρνήθηκε την ύπαρξη τέτοιου εγγράφου και απείλησε με μήνυση τον Κάρολο Παπούλια.

Διευκρίνισε πάντως πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία. «Δεν έφυγα για να γυρίσω», είπε χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα