Αναγκασμένος για restart ο ΠΑΟΚ

Στο παρελθόν οφείλει να αφήσει ο ΠΑΟΚ τον αποκλεισμό από το Europa League, από την «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης Έστερσουντ.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα την Κέρκυρα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου εκτός από το άσχημα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου να καλείται να διαχειριστεί και το…
βουνό προβλήματα που έχει
η ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ενρίκε (αιμάτωμα), Βαρέλα (πρόβλημα στο γόνατο), Λέοβατς (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο) και Κάνιας (ανέτοιμος).

Στη διάθεσή του, όμως, είναι μετά από καιρό ο Λεβέκ και ο Μάτος που επιστρέφει από τιμωρία, ενώ για πρώτη φορά συμπεριέλαβε σε αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» τον νεοαποκτηθέντα Ελ Καντουρί.

Κάπως έτσι ο Λουτσέσκου καλείται να επιλέξει το καλύτερο σχήμα για να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στις νίκες και να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στους Φαίακες (19:15, Novasports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζά και Λεβέκ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάτσε με τον Τσίμιροτ, με τους Μακ και Κάμπος στα πλάγια της επίθεσης. Ο Πέλκας θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Πρίγιοβιτς θα αγωνιστεί ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Πούγγουρας, Σάχοφ, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Κουλούρης και Μπίσεσβαρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα