Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε για Παπασταύρου, Μπόργιανς από Κυριάκο Μητσοτάκη

«Μακάρι να είχαμε δέκα Παπαστάυρου» επανέλαβε λοιπόν (μετά τον Αντώνη Σαμαρά) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστηρίζοντας πως το εν λόγω στέλεχος της ΝΔ έχει πλέον διευθετήσει τους λογαριασμούς του με το ελληνικό κράτος, ενώ παράλληλα έχει δηλώσει πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Επιπλέον, έκδηλη ήταν η αμηχανία του προέδρου της ΝΔ σχετικά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις πως συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά είχαν «παγώσει» τον έλεγχο της λίστας Μπόργιανς....
Επιχείρησε δε να ισχυριστεί πως η συγκεκριμένη λίστα ήταν έτοιμη προς διαχείριση μόλις στις αρχές του 2015, επικαλούμενος αορίστως κάποιες σχετικές δηλωσεις του ίδιου του υπουργού Οικονομικών του κρατιδίου Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Απέφυγε επιμελώς όμως να δώσει απάντηση στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για ποιο λόγο η κυβέρνηση δεν έκανε χρήση κάποιων στοιχείων έστω σχετικά με τα ονόματα που περιλαμβάνονταν σε αυτή, καθώς αυτά ήταν γνωστά εδώ κι αρκετό καιρό.

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «προσωπικές επιθέσεις, πολιτική ανθρωποφαγία και προσπάθεια διασυρμού», σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για τα οικονομικά της συζύγου του.

Αλέξανδρος Ζέρβας - stokokkino.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Kafeneio-gr