Άγριο κράξιμο σε Άδωνι Γεωργιάδη από τηλεθεατές στο Blue Sky και μία αποκάλυψη για μίζες!

Άγριο κράξιμο από τηλεθεατές, έφαγε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης όταν βρέθηκε σε πάνελ, και εκεί για κακή τύχη του δέχθηκε να ακούσει παρεμβάσεις πολιτών.

Η πρώτη τηλεθεάτρια είπε στον Άδωνη ότι οι...
"λεφτάδες θέλουν σταθερότητα, να μείνει η κυβέρνηση, να βγαίνει βουλευτής ο ίδιος, και επειδή η ίδια δεν έχει λεφτά, εγώ είμαι φίλη με τον ΣΥΡΙΖΑ", κάνοντας τον τηλεβιβλιοπώλη να την καλεί να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ να δει τι θα πάθει

Ο δεύτερος τηλεθεατής, θύμισε στον Γεωργιάδη ότι στο παρελθόν, έλεγε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, είναι "Α.Ε". και ότι ο αποκαλούσε τον Σαμαρά προδότη. Ενώ θύμισε ότι οι Γερμανοί στην κατοχή, μόλις έφευγαν από την χώρα εκτελούσαν οι ίδιοι τους δοσίλογους.

Ο τρίτος τηλεθεατής, αναφέρθηκε στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού, που είναι άνεργος, χωρίς φαγητό, απλήρωτος ενώ δουλεύει.

Ο τέταρτος τηλεθεατής, πάλι θύμισε τα εκατομμύρια ανέργων, εξαθλιωμένων, έστειλε και το παιδί του στην Γερμανία. Εκεί ο άθλιος, Άδωνις, αφού διέκρινε ότι ο τηλεθεατής δεν είναι ΝΔ, συνέστησε στον τηλεθεατή να στείλει το παιδί του στην Βενεζουέλα και όχι στην Γερμανία. Τον έκοψε για ΣΥΡΙΖαίο μάλλον!

Στα τέλος αποκαλύφθηκε είδηση, ότι στην Γερμανία έπεσαν καμπάνες σε εταιρία που έδωσε σε έλληνες πολιτικούς μίζες 10. εκ. ευρώ για εξοπλισμούς!
Keywords
Αναζητήσεις
κατηγορια σε αδωνι για μιζες
Τυχαία Θέματα