Tα λάθη στις φανέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το λάθος που έκανε το Megastore της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον αναγραμματισμό στο όνομα του Ραδαμέλ Φαλκάο, δεν είναι το μοναδικό που έχει κάνει η αγγλική ομάδα. Οπως μπορείτε να δείτε έχει παράδοση στις γκάφες με τα ονόματα των παικτών της...
Πριν από δύο χρόνια ο Αντερσον μπήκε αλλαγή στη θέση του Κλέβερλι, σε ματς με την Εβερτον. Ωμως, υπήρχε ένα θεματάκι καθώς αντί να γράφει Anderson, έγραφε Andesron! Μήπως ήταν άλλος παίκτης;Αρκετά χρόνια πιο πριν, όταν ο «χαμογελαστός δολοφόνος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστελνε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Λίγοι, όμως, πρόσεξαν, λόγω της δυσκολίας του ονόματος του, το S που έλειπε και αντί Solskjaer, η φανέλα του έγραφε SolkjaerΙσως η μόνο φορά που το λάθος είναι δικαιολογημένο, καθώς εδώ που τα λέμε δεν είναι όνομα αυτό που είχε ο τερματοφύλακας Κούστζακ! Κάποιος έκανε λάθος και τον έγραψε Ζuszczak. Ηταν το πρώτο ματς του Πολωνού τερματοφύλακα με τους κόκκινους διαβόλους, στη νίκη επί της Κρου με 2-1 για το Λιγκ Καπ.Εδώ είναι μικρό το λάθος, αλλά δεν δικαιολογείται όταν πρόκειται για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Εντάξει, όταν το έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν στο μακρινό 1997, όταν ο Μπεκς δεν είχε βγάλει τη φήμη που τον έφερε μεταξύ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου!
Keywords
Τυχαία Θέματα