Υπάλληλος της McLaren τράκαρε με μια 650S

Την περασμένη Παρασκευή, στις 17:00 το απόγευμα, ένας υπάλληλος της McLaren οδηγώντας μια 650S Spider, τράκαρε στην πορεία του προς το εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας, 48 χλμ μακριά από το Woking, με τον άνθρωπο να τραυματίζεται σοβαρά. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, το supercar ανατράπηκε από τον δρόμο και αναποδογυρίζοντας ”προσγειώθηκε” στο πλάι χτυπώντας

πάνω σε έναν ξύλινο φράχτη, με ένα ξύλο να τραυματίζει σοβαρά τον οδηγό.

Οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στο τόπο του ατυχήματος, με τον οδηγό να μεταφέρεται αεροπορικώς στο νοσοκομείο στο Tooting του Λονδίνου. Ακόμη δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πως προκλήθηκε το ατύχημα. Οι άνθρωποι της McLaren υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος είχε οδηγήσει πολλές φορές τα supercars της, και είχε την εμπειρία και τις οδηγικές ικανότητες να τα οδηγήσει.

Η McLaren θέλησε από σεβασμό προς την οικογένεια του υπαλλήλου να μην αναφέρει το όνομα του και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση, ενώ παράλληλα ευελπιστεί να τον δει και πάλι στην δουλειά. Οι αστυνομικές αρχές από την άλλη, προσπαθούν να ανακαλύψουν την αιτία του ατυχήματος και αναφέρουν πως ένα θετικό στοιχείο του γεγονότος είναι οτι δεν ενεπλάκη κανένα άλλο όχημα στο ατύχημα. Εμείς ευχόμαστε στον άτυχο υπάλληλο να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καλά και να αποκτήσει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει τη ζωή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα