Βραβεία για τα Opel Adam, Ampera και Zafira Tourer

Η Opel έχει κατακτήσει από την αρχή του 2012, περισσότερες από 40 εθνικές και διεθνείς διακρίσεις σε όλη την Ευρώπη. Οι πιο πρόσφατες είναι: το Auto Trophy για το Ampera - για τρίτη φορά – και το νέο Adam, και το Χρυσό Τιμόνι στην κατηγορία πολυμορφικών για το Opel Zafira Tourer. Τα νέα βραβεία

προστίθενται στη μεγάλη λίστα διακρίσεων της Opel για το 2012 που ξεκίνησε με την απονομή του τίτλου ‘Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς’ στο ηλεκτρικό Ampera.

H Opel μέσα το 2012 παρουσίασε το SUV Mokka, το τετράθυρο Astra sedan, το κορυφαίο Astra OPC, τον Insignia BiTurbo diesel ενώ από το 2013 θα ξεκινήσει τις πωλήσεις το μοδάτο αυτοκίνητο πόλης Adam και το Cascada cabrio, η ανοικτή έκδοση του Astra.

O Thomas Sedran, Μέλος Δ. Σ. της Opel στον τομέα Δραστηριοτήτων, Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Εταιρικών Στρατηγικών δήλωσε:

Με τα νέα προϊόντα και τα προηγμένα συστήματα άνεσης και υποστήριξης οδηγού που συνήθως συναντάμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες, η Opel προσφέρει στους πελάτες ακριβώς αυτό που θέλουν. Θα συνεχίσουμε να λανσάρουμε νέα μοντέλα και τεχνολογίες σε ταχείς ρυθμούς, Αυτό σημαίνει ότι θα εξακολουθήσουμε να ικανοποιούμε τις ποικίλες επιθυμίες των πελατών την ερχόμενη χρονιά – προσφέροντας την πιο νεανική, πιο φρέσκια και πιο πλούσια προϊοντική γκάμα που είχαμε ποτέ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα