Το βελτιωμένο Audi R8 της mcchip-dkr θα σου στοιχειώσει τα όνειρα! [Mega Gallery + video]

Λατρεύω όταν οι βελτιωτές αποφασίζουν να πετάξουν τον προϋπολογισμό από το παράθυρο για να ετοιμάσουν ένα demo car. Ξέρεις ότι ο βελτιωτής έχει πίστη στις ικανότητες του και πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάτι πραγματικά υπέροχο. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Αυτό, είναι το Audi R8 V10 της mcchip-dkr. Το Projekt Potter & Rich Recon MC8 V10 FSI Supercharged.

Εμφανισιακά,

το βελτιωμένο R8 μοιάζει με τα αγωνιστικά R8 LMS της Audi. Δεν πιστεύω ότι έχει διατηρηθεί κάποιο από τα αρχικά μέρη του αυτοκινήτου. Τα πάντα είναι ανθρακονημάτινα και τα πάντα έχουν ως μοναδικό στόχο την παραγωγή downforce. Ο κινητήρας, αφού λύθηκε για να τοποθετηθούν τα ανθεκτικότερα εξαρτήματα, ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο υπερτροφοδοτούμενος. Χάρη σε έναν supercharger, ο 5.2 λίτρων V10 αποδίδει 850 άλογα –σχετικά συντηρητικά φαντάζομαι. Η ανάρτηση προέρχεται από την KW, τα τεράστια φρένα από την Brembo, η εξάτμιση από την Capristo κλπ. Ο κατάλογος των εξαρτημάτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι πρακτικά ατελείωτος.

Όσο για το εσωτερικό… ενώ θα περίμενε κανείς πως θα είναι σπαρτιατικό και άδειο, δεν είναι! Ανέσεις όπως το σύστημα infotainment ή ο κλιματισμός έχουν κρατήσει τη θέση τους ενώ οτιδήποτε άλλο, έχει ντυθεί με alcantara. Μέχρι να βγει το κανονικό video, δες το trailer που ακολουθεί και χάζεψε την τεράστια gallery.

Keywords
Τυχαία Θέματα