Το Βatcave ζει και βασιλεύει!

Προς το τέλος του The Dark Knight είχαμε δει τον Luscious Fox να τερματίζει τη λειτουργία του μοντέρνου Batcave (στο αυθεντικό είχε βάλει μπουρλότο ο Ra’ s -Ρέιζ κατά το κομιξότερον- Al Ghul στο Batman Begins) παίρνοντας μαζί του ότι υπήρχε στον χώρο.

Ευτυχώς, οι Αυστραλοί αρχιτέκτονες της Molecule κατασκεύασαν αυτό το πιστό αντίγραφο για κάποιον πολύ ένθερμο -κι ακόμα πιο εύπορο- φαν της ταινίας. Οι δυσκολίες

ήταν πολύ περισσότερες από όσες φανταζόμαστε, καθώς δεν ήταν δυνατόν να τροποποιηθεί η διάταξη και η πρόσοψη του σπιτιού για να φιλοξενήσει το νέο οικοδόμημα.

Έτσι οι μηχανικοί αναγκάστηκαν να σκάψουν σήραγγα κάτω από τον προαύλιο χώρο, ο οποίος φιλοξενεί -μεταξύ άλλων- και γήπεδο του τένις.

Πώς μπαινοβγαίνουν λοιπόν τα αυτοκίνητα; Μα, φυσικά, με μια αναδυόμενη πόρτα μέσα στο γήπεδο του τένις (εδώ έχουμε επιρροή από X-Men, αν κι εκεί υπάρχει γήπεδο μπάσκετ).

Όπως χαζεύουμε στη φώτο, υπάρχουν δύο SLS AMG, μία GranTurismo Cabrio και δύo DBS. Προφανώς, η προσοχή στην λεπτομέρεια εξαντλήθηκε στην πιστότητα του κτιρίου, αλλιώς δεν εξηγείται η παράλειψη της Murcielago LP 640.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα