Το τμήμα Μ εξακολουθεί να θέλει δικό του αυτοκίνητο, η νέα M6 στη Γενεύη

Το τμήμα M της BMW έχει επανειλημμένως δηλώσει, ότι επιθυμεί να βγάλει στη παραγωγή τον αντικαταστάτης της M1, αλλά τα μεγάλα κεφάλια της BMW εξακολουθούν να θεωρούν μια τέτοια κίνηση περιττή. Ανώνυμη πηγή του τμήματος M, σε δηλώσεις του στο Autocar, αποκάλυψε ότι στο πίσω μέρος τους μυαλού τους πάντα βρίσκεται η ιδέα να δημιουργήσουν το δικό τους αυτοκίνητο αφού όπως συγκεκριμένα δήλωσε:

Η BMW

έχει μια μεγάλη κληρονομιά των super-coupe αυτοκινήτων, με την M6 να αποτελεί την τελευταία δημιουργία της. Ωστόσο, δική μας επιθυμία, και μπορούμε να το κάνουμε, είναι να δημιουργήσουμε ένα πραγματικό supercar.

Σε ότι αφορά τη νέα M6. Το ντεμπούτο της coupe έκδοσης έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Μάρτιο στη έκθεση της Γενεύης ενώ η cabrio έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί το καλοκαίρι. Το αυτοκίνητο θα φορέσει τον ίδιο twin-turbo V8 4.4-λίτρων κινητήρα που φορά η νέα M5 ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 560 άλογα με 680 Nm με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 4.5 δευτερόλεπτα και να έχει τελική ταχύτητα της τάξης των 300 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο θα είναι προσανατολισμό περισσότερο στις επιδόσεις και έτσι θα φορά carbon οροφή και carbon μέρη ώστε να κρατηθεί όσο γίνεται χαμηλότερο το βάρος. Θα φορέσει σπορ ανάρτηση, carbon-κεραμικά φρένα και ελαφριές ζάντες ενώ φημολογείται ότι πιθανώς θα υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα