Το πρόγραμμα των οδηγών για το τελευταίο χειμερινό τεστ του 2014

Η πίστα του Μπαχρέιν θα φιλοξενήσει και το τρίτο χειμερινό τεστ της σεζόν. Οι ομάδες βρίσκονται ήδη στη Μέση Ανατολή, αφού στις 8 ώρα Ελλάδος αύριο ξεκινά η πρώτη από τις τέσσερις ημέρες δοκιμών. Ο καιρός ήταν εξαιρετικός κατά τη διάρκεια του προηγούμενου τεστ και οι προβλέψεις μιλούν για παρόμοια κατάσταση από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Μαρτίου. Εξάλλου, ο καιρός

ήταν η βασική αιτία που οι ομάδες αποφάσισαν να αφήσουν τη Βαρκελώνη, που παραδοσιακά αποτελεί πίστα δοκιμών, για το Bahrain International Circuit.

Κάθε ομάδα έχει μια τελευταία ευκαιρία να λύσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, πριν την έναρξη της σεζόν στη Μελβούρνη στις 16 Μαρτίου. Οι ομάδες με κινητήρα Renault, που έχουν μείνει πίσω από πλευράς χιλιομέτρων, θα έχουν έξτρα πίεση αυτό το τετραήμερο, αφού το σταδιακό πάγωμα των κινητήρων ξεκινά την πρώτη Μαρτίου και ο κατασκευαστής κινητήρων χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα. Η Mercedes σίγουρα θα θέλει να κρατήσει ψηλά το ρυθμό της W05, τελειοποιώντας το στήσιμο και την αξιοπιστία της. Η Ferrari θα δοκιμάσει στο τελευταίο τεστ τις ρυθμίσεις αγώνα της F14 T, ενώ και η McLaren αναμένεται να έχει στην MP4-29 το πακέτο που θα χρησιμοποιήσει στην Αυστραλία.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πως οι ερχόμενες 32 ώρες δοκιμών ίσως να είναι οι σημαντικότερες και πιο αποκαλυπτικές αυτό το χειμώνα. Με εξαίρεση τις McLaren, Sauber, Toro Rosso και την Williams, που έκανε το ίδιο και την προηγούμενη εβδομάδα, οι υπόλοιπες ομάδες ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των οδηγών τους. Ακολουθεί ο συνοπτικός πίνακας, ο οποίος θα ενημερωθεί εφόσον υπάρξει κάτι νεότερο.

Ομάδα27-Φεβ28-Φεβ1-Μαρ2-ΜαρRed BullD.RicciardoD.RicciardoS.VettelS.VettelMercedesN.RosbergL.HamiltonN.RosbergL.HamiltonFerrariK.RaikkonenF.AlonsoK.RaikkonenF.AlonsoLotusP.MaldonadoP.MaldonadoR.GrosjeanR.GrosjeanForce IndiaS.PerezS.PerezN.HulkenbergN.HulkenbergMarussiaM.ChiltonJ.BianchiJ.BianchiM.ChiltonCaterhamK.KobayashiM.EricssonK.KobayashiM.EricssonMcLarenTBATBATBATBASauberTBATBATBATBAToro RossoD.KvyatJ.E.VergneD.KvyatJ.E.VergneWilliamsTBATBATBATBA

[Photo Copyrights: Sahara Force India]

Keywords
Τυχαία Θέματα