Το νέο Volvo S90 από κάθε γωνιά, μέσω της μινιατούρας του

Ο Κινέζος υπάλληλος που διέρρευσε φωτογραφίες της μινιατούρας του Volvo S90 πήρε ξανά την φωτογραφική στο χέρι, δημοσιεύοντας 15 νέες φωτογραφίες του αυτοκινήτου το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Detroit τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Το μοντέλο διαθέτει τα Thor Hammer LED μπροστά φωτιστικά

σώματα, ενώ στο εσωτερικό διακρίνεται μια μεγάλη κεντρική οθόνη παρόμοια με αυτή που υπάρχει και στο XC90. Το τετράθυρο coupe μοντέλο που θα βγει και σε wagon έκδοση (V90) θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στη πόλη Daqing της Κίνας, με την Σουηδική εταιρία να πιστεύει πως τα μοντέλα θα ενισχύσουν σημαντικά τις ετήσιες πωλήσεις της, ώστε έως το 2020 να πουλά συνολικά 800.000 αυτοκίνητα. Η Volvo αναμένει πως το τουλάχιστον 80% των αγοραστών σου S90 θα είναι η πρώτη φορά που αγοράζουν ένα μοντέλο της Volvo, το διπλάσιο ποσοστό από το αντίστοιχο ποσοστό του XC90.

Θα κατασκευαστεί πάνω στην αρθρωτή πλατφόρμα SPA (Scalable Product Architecture) που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νέο XC90 και μηχανικά θα φορά τα ίδια σύνολα με αυτά που συναντάμε στο XC90. Φυσικά θα υπάρχει υβριδική έκδοση που θα εξοπλίζεται με το ίδιο υβριδικό powertrain του XC90 T8, απόδοσης 400 ίππων και 640 Nm ροπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα