Το νέο Suzuki Vitara

Η Suzuki παρουσίασε σήμερα το νέο Vitara το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού. Αποτελεί την έκδοση παραγωγής του iV-4 Concept με το μοντέλο να είναι μπροστοκίνητο και να προσφέρεται και με το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP, προερχόμενο από το SX4 S-Cross.

Θα εξοπλίζεται με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, οι οποίοι θα καταναλώνουν το λιγότερο καύσιμο και θα εκπέμπουν το

λιγότερο CO2 σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη άνοιξη.

Δελτίο Τύπου

Η Suzuki αποκαλύπτει το ολοκαίνουριο Vitara στο Παγκόσμιο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2014.

Η Suzuki με υπερηφάνεια ανακοινώνει την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου καινούριου VITARA, που θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Η εταιρεία με την αξιοζήλευτη ιστορία στα 4×4 θα παρουσιάσει το νέο της, εξελιγμένο από «λευκό χαρτί» SUV, που συνδυάζει την αυθεντική off-road εμφάνιση, το υπερσύγχρονο σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP 4WD, πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης σε αμάξωμα και εξοπλισμό, εξελιγμένη τεχνολογία και ιδανική οικονομία καυσίμου.

Το VITARA βασίζεται στο εντυπωσιακό πρωτότυπο iV-4, που παρουσιάστηκε πέρυσι στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Αναλυτικές πληροφορίες για το νέο πρωτοποριακό Vitaraθα παρουσιαστούν στη συνέντευξη τύπου που θα παραθέσει η Suzuki την

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2014 στις 14:00 στο περίπτερο 511, στον τομέα 1.0

Άλλα μοντέλα που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης είναι τα:

CelerioSX4 S-CROSSSWIFTSWIFT SPORT

Ένα ειδικό micrositeγια το νέο VITARA είναι διαθέσιμο στο:

http://www.globalsuzuki.com/paris2014

YouTube Global Suzuki channel:

http://www.youtube.com/user/GlobalSuzukiChannel

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2014 θα ανοίξει τις πύλες του για τους εκπροσώπους του τύπου στις 2 και 3 Οκτωβρίου και για το ευρύ κοινό από τις 4 έως τις 19 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα