Το μουσείο της Skoda στο Google Street View

Και η Skoda χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Google Street View για να επιτρέψει στον καθένα από εμάς να περιηγηθεί ψηφιακά στο νέο της μουσείο και να βρεθεί πίσω από το τιμόνι θρυλικών ιστορικών μοντέλων της, ταξιδεύοντας πίσω στον χρόνο 120 χρόνια.

Στο μουσείο της Skoda βρίσκονται 340 εκθέματα

συμπεριλαμβάνοντας επιβατικά ευρείας παραγωγής, αγωνιστικά και πρωτότυπα μοντέλα, όπως η τελευταία αγωνιστική 966 Supersport. Μπορείς να ξεκινήσεις την περιήγηση σου κάνοντας πατώντας εδώ ή στον διαδραστικό χάρτη στη συνέχεια.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δελτίο Τύπου

Εικονική ξενάγηση στο νέο Μουσείο της ŠKODA! Ταξίδι στα 120 χρόνια ιστορίας.

Απολαύστε μία εικονική virtual ξενάγηση στο νέο Μουσείο της ŠKODA μέσω του Street ViewΒρεθείτε πίσω από το τιμόνι θρυλικών ιστορικών μοντέλων και ταξιδέψτε πίσω στον χρόνοΣτην οθόνη σας και το Κέντρο Εξυπηρέτησης ŠKODA με την πλήρη γκάμα μοντέλων και γνήσιων αξεσουάρ

Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2014 – Το Μουσείο της ŠKODA φημίζεται για τα μοναδικά του εκθέματα, τα οποία ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους πίσω στον χρόνο και στο ένδοξο παρελθόν της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πλέον, ο καθένας έχει την δυνατότητα να απολαύσει αυτή την μοναδική περιήγηση στα 120 χρόνια ιστορίας της ŠKODA στο Μουσείο Αυτοκινήτου που προσφέρει εικονική ξενάγηση μέσω του Google Street View. Από οποιοδήποτε μέρος, όποια στιγμή και αν το θελήσει κανείς, μπορεί να εξερευνήσει τον χώρο του Μουσείου ή να βρεθεί πίσω από το βολάν μοναδικών ιστορικών μοντέλων ŠKODA!

«Το Μουσείο μας, το οποίο άνοιξε ξανά πριν από δύο χρόνια μετά από μία ευρεία ανακαίνιση, προβάλλει την τεράστια ιστορία της ŠKODA προσελκύοντας επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των υπηρεσιών μας, προσφέρουμε αυτή τη νέα δυνατότητα για όλον τον κόσμο» λέει η Andrea Frydlová, διευθύντρια του ŠKODA Museum.

Η εφαρμογή Google Street View δίνει την δυνατότητα στον καθένα να επισκεφτεί το ŠKODA Museum, από το σπίτι ή το γραφείο του, για να ζήσει την εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσα από εντυπωσιακούς εκθεσιακούς χώρους και να δει με λεπτομέρεια θρυλικά ιστορικά οχήματα. Με μερικά μόλις κλικ, σας δίνετε η δυνατότητα να μεταφερθείτε εικονικά στο κέντρο της έκθεσης για να αποκτήσετε μία μοναδική εμπειρία!

Εκεί, θα «αγγίξετε» το τιμόνι του πρώτου αυτοκινήτου που κατασκεύασε η ŠKODA (το Voiturette A που σχεδιάστηκε από τους ιδρυτές της μάρκας Laurin & Klement), και θα δείτε από κοντά διάφορα θρυλικά μοντέλα, όπως είναι μεταξύ άλλων τα L&K-ŠKODA 110, ŠKODA 860, ŠKODA Superb 4000 και ŠKODA 1101 ‘Tudor’ Cabriolet.

Επίσης, θα «επιβιβαστείτε» στα συναρπαστικά ŠKODA Popular Sport ‘Monte Carlo’ και ŠKODA 1000 MB. Η μοναδική εμπειρία περιλαμβάνει μία κατατοπιστική επίσκεψη γύρω από την σχεδιαστική μελέτη ŠKODA VisionD, μέχρι τα κόκπιτ των ŠKODA 130 RS & ŠKODA Fabia Super 2000 τα οποία έγραψαν το δικό τους κεφάλαιο στην μακρόχρονη πορεία του αγωνιστικού τμήματος της Μάρκας.

Στα τέλη του 2012, το μουσείο της ŠKODA αναβαθμίστηκε για να μετουσιωθεί σε ένα multimedia μέσο προβολής της Μάρκας. Στις ιστορικές αίθουσες που βρίσκονται στην οδό Václav Klement Street, το ταξίδι στα 120 χρόνια της μάρκας εμπλουτίζεται από πλούσιο διαδραστικό multimedia υλικό. Στα 1.800 τ.μ. επιφάνειας του ŠKODA Museum βρίσκονται περίπου 340 εκθέματα συμπεριλαμβάνοντας επιβατικά ευρείας παραγωγής, αγωνιστικά και πρωτότυπα μοντέλα, διάφορους κινητήρες ανά εποχή, τέσσερις μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο.

Η εικονική ξενάγηση συνεχίζεται και πέρα από το ŠKODA Museum, καθώς το Google Street View προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου την δυνατότητα εικονικής επίσκεψης στο κέντρο εξυπηρέτησης στης Μάρκας, στο Mladá Boleslav. Εκεί, ο χρήστης μπορεί να δει με μεγάλη λεπτομέρεια το εξωτερικό και το εσωτερικό κάθε σύγχρονου μοντέλου που διατίθεται στην αγορά, καθώς και την γκάμα από ποδήλατα και γνήσια προϊόντα. Το ŠKODA Customer Centre ανακαινίστηκε ριζικά το 2013.

ŠKODA AUTO

Αποτελεί μία από τις παλαιότερες αυτοκινητοβιομηχανίες στο κόσμο. Από το 1895 παράγονται αρχικά ποδήλατα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Mladá Boleslav και κατόπιν μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα.Σήμερα κατασκευάζει περισσότερα από 7 μοντέλα αυτοκινήτων : το Citigo, τη Fabia, το Roomster, το Rapid, την Octavia καθώς και τα Yeti και Superb.Το 2013 παραδόθηκαν 920.800 οχήματα σε πελάτες παγκοσμίως.Από το 1991 η ŠKODA AUTO αποτελεί μέλος του Volkswagen Group ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά Group στο χώρο της Αυτοκίνησης.Επιπρόσθετα η ŠKODA σχεδιάζει και παράγει ανταλλακτικά , κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων σε τρία εργοστάσια που βρίσκονται στην Δημοκρατία της Τσεχίας, ενώ διατηρεί μονάδες παραγωγής αυτοκίνητων στην Κίνα, την Ρωσία, την Σλοβακία και την Ινδία.Τέλος η ŠKODA AUTO απασχολεί 26,400 υπαλλήλους παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 αγορές.
Keywords
Τυχαία Θέματα