Το εσωτερικό του Nissan Pathfinder Concept και Nissan NV200 Compact Cargo Van [w/video]

10:34 9/2/2012 - Πηγή: AutoBlog

H Nissan στο Σικάγο, εκτός από το ανανεωμένο 370Z, παρουσίασε τόσο το εσωτερικό του Pathfinder Concept όσο και το νέο NV200 Compact Cargo Van. To Pathfinder Concept παρουσιάστηκε στην έκθεση του Detroit τον περασμένο μήνα και το εσωτερικό του μας δείχνει το πως θα είναι αυτό του μοντέλου παραγωγής. Υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις με κλιματιζόμενα

μπροστά καθίσματα, ρυθμιζόμενο τιμόνι και σύστημα ήχου της Bose. Επίσης συναντάμε κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, τριζωνικό κλιματισμό, σύνδεση iPod/Bluetooth, σύστημα πλοήγησης και ένα σύστημα ψυχαγωγίας των πίσω επιβατών το οποίο είναι τοποθετημένο στα προσκέφαλα των μπροστά επιβατών.

Η Nissan δηλώνει ότι το νέο Pathfinder θα έχει τον μεγαλύτερο χώρο στη δεύτερη σειρά των καθισμάτων σε σχέση με τους ανταγωνιστές του ενώ η πρόσβαση στην πίσω σειρά γίνεται εύκολα χάρη στο μεγάλο άνοιγμα των πίσω θυρών κατά 14 εκατ. πίσω από την δεύτερη σειρά.

Οι πωλήσεις του μοντέλου παραγωγής θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο και θα φορά ένα V6 3.5-λίτρων κινητήρα που φορά και το Infiniti JX, ο οποίος αποδίδει 265 άλογα με 335 Nm ροπής και θα συνδυάζεται με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης κιβώτιο CVT.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα