Το S-Works McLaren Tarmac ποδήλατο κοστίζει €20.000

23:40 4/7/2014 - Πηγή: AutoBlog

H McLaren σε συνεργασία με την Specialized Bicycle Components, εταιρία κατασκευής ποδηλάτων, συνεργάστηκαν και μας παρουσιάζουν το S-Works McLaren Tarmac.

Το ποδήλατο χρησιμοποιεί την τεράστια εμπειρία της βρετανικής ομάδας στην κατασκευή carbon μερών, με το πλαίσιο και το ψαλίδι να είναι κατασκευασμένα από αυτό το υλικό και να μειώνουν το βάρος κατά 10% σε σύγκριση με το στάνταρ

S-Works Tarmac.

Η πεταλιέρα της Aerofly, το τιμόνι CLX40, και τα γρανάζια, είναι επίσης κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση με την καλύτερη εξοικονόμηση βάρους.


Το S-Works McLaren Tarmac είναι βαμμένο σε ειδικό χρωματισμό σε συνεργασία με το McLaren Special Operations, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Woking.

Το ποδήλατο θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 250 μονάδων και θα κοστίζει μόλις €20.000, με τους πελάτες να παίρνουν ακόμα ένα custom-made ζευγάρι παπουυτσιών S-Works, καθώς και ένα αντίστοιχο κράνος, βαμμένα έτσι ώστε να ταιριάζουν με το πορτοκαλί του πλαισίου. Τέλος, κάθε S-Works Tarmac McLaren θα κατασκευαστεί στις ακριβής προδιαγραφές του αναβάτη, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Body Geometry Fit.

Keywords
Τυχαία Θέματα