Το Hyundai Veloster στα Harrods, teaser video του HB20

23:37 3/8/2012 - Πηγή: AutoBlog

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες να επιλέγουν τις βιτρίνες του Harrods ώστε να διαφημίσουν τα αυτοκίνητα τους, και μετά την Fisker και την Aston Martin, σειράς της Hyundai να βάλει ένα αυτοκίνητο της, πίσω από τα τσάμια του διάσημου πολυκαταστήματος του Λονδίνου. Ο λόγος για το Veloster το οποίο θα βρίσκεται εκεί για όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων,

μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Παράλληλα, η Hyundai Βραζιλίας μετά τις teaser φωτογραφίες, έδωσε και ένα teaser video από το HB20, το νέο μικρό αυτοκίνητο πόλης το οποίο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της στη πόλη Piracicaba της Βραζιλίας, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τον Οκτώβριο.

Το όνομα του προέρχεται από τις λέξεις “Hyundai Brazil” και το νούμερο από τη παγκόσμια ονοματολογία της. Διαθέτει την Fluidic Sculpture σχεδιαστική φιλοσοφία και στην ουσία είναι η Βραζιλιάνικη έκδοση του i20 με δικό του σχεδιασμό.

Αρχικά θα είναι διαθέσιμο με τον 1.000αρη κινητήρα απόδοσης 85 ίππων και με τον 1.6 flex fuel (βενζίνης και αιθανόλης) απόδοσης 130 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται και με ένα αυτόματο κιβώτιο. Το HB20 είναι το πρώτο μοντέλο της οικογένειας ΗΒ, αφού μέσα στο 2013 θα προστεθεί ένα sedan ένα crossover.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα