Το Autoblog.gr στο φιλανθρωπικό gala της Formula 1 στο Λονδίνο

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, απέναντι από το Hyde Park, η δημοπρασία με φιλανθρωπικό σκοπό “Zoom F1 Charity auction”. Η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν ευθύνη του οίκου δημοπρασιών Coys, ως επίσημη εκδήλωση της FIA, και τα έσοδα της προσφέρθηκαν για την ενίσχυση της θεραπείας του καρκίνου στο Great Ormond Street Νοσοκομείο Παίδων του Λονδίνου.

Το Autoblog.gr

έχοντας την αποκλειστική πρόσκληση από τον Δημήτριο Σπυρόπουλο, managing director και CEO της Veloce Classic and Sports Cars London και του οίκου δημοπρασιών Coys, παρευρέθηκε στο παραπάνω event για την υποστήριξη της φιλανθρωπικής δημοπρασίας.

Δημοπρατήθηκαν 45 προσωπικές υπογεγραμμένες φωτογραφίες οδηγών, αρχηγών ομάδων και συντελεστών που αποτελούν μέρος της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Formula 1. Προεξέχοντως αυτών, φυσικά, ο Bernie Ecclestone, μαζί με τους Max Mosley (πρώην αφεντικό της FIA), Christian Horner, Eric Boullier, Claire Williams, Adrian Newey, αλλά και διάφορων άλλων προσωπικοτήτων του καλλιτεχνικού και μη, χώρου, όπως η γυναίκα/τραγουδίστρια του αγωνιστικού διευθυντή της Red Bull και πρώην στέλεχος των Spice Girls, Geri Halliwell και o ηθοποιός Liam Cunningham, που ανήκει στο cast του Game of Thrones. Τέλος παρευρέθηκαν και οι παρουσιαστές της F1 των τηλεοπτικών καναλιών του BBC, Suzi Perry, που διηύθυνε τη βραδιά και του SkySports David Croft, αλλά και πολλοί άλλοι.

Ο σκοπός της βραδιάς επιτεύχθηκε, καθώς οι εντυπωσιακές φωτογραφίες έδωσαν στους αγοραστές/οπαδούς της F1 μια μοναδική εικόνα για τη ζωή όσων συμμετέχουν πιο στενά στο άθλημα και κατάφεραν να μαζευτούν περίπου 100.000 λίρες (€131.000). Αυτές κάλυπταν ποικίλα θέματα, όπως την άποψη του Jenson Button για το “γραφείο” του, το αυτοπορτρέτο (!!!) του Toto Wolff με τον Paddy Lowe στο Μπαχρέιν και την ασυνήθιστη τέχνη που καταλαμβάνει τον πίσω κήπο στο σπίτι του Bernie Ecclestone. Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες, δημοπρατήθηκαν και 9 φωτογραφικές μηχανές της Nikon, κάθε μια υπογεγραμμένη και από έναν θρυλικό παγκόσμιο πρωταθλητή της F1, συμπεριλαμβανομένων του Niki Lauda, Jacques Villeneuve, Mario Andretti και του Sir Jackie Stewart.

Keywords
Τυχαία Θέματα