Τη σημαία της Γαλλίας θέλει στο βάθρο ο Grosjean

Συγκλονισμένος παραμένει ο πλανήτης από το τρομοκρατικό μακελειό στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, όπου σκοτώθηκαν 129 άτομα και τραυματίστηκαν 350. Ο μοναδικός οδηγός που βρίσκεται στη Formula 1 και τρέχει κάτω από τη γαλλική σημαία είναι ο Romain Grosjean, ο οποίος είναι φυσικά συντετριμμένος από την επίθεση του ISIS.

Ο 29χρονος έχει φορέσει τη γαλλική σημαία στο μπράτσο του ως ένδειξη συμπαράστασης, ωστόσο ζητά από τους υπεύθυνους

να κάνουν και αυτοί κάτι αντίστοιχο, καθώς προτείνει να ανέβει η σημαία της Γαλλίας στην κορυφή του βάθρου, ενώ τόνισε πως κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι επικεντρωμένος μόνο εκεί και όχι στα θύματα του Παρισιού, διότι αυτό απαιτεί η δουλειά του.

Νομίζω πως το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε τη γαλλική σημαία στην κορυφή του βάθρου. Θα είναι δύσκολο, αλλά ας τρέξουμε με τη σκέψη όσων έγιναν και την ελπίδα ότι η ειρήνη θα έρθει πάλι γρήγορα. Όταν είσαι μέσα στο μονοθέσιο, νομίζω ότι πρέπει να σκέφτεσαι αυτό που κάνεις, επειδή είναι ένα επικίνδυνο άθλημα και πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος. Έξω από το μονοθέσιο, είναι μία ειδική μέρα.

Η οικογένειά μου είναι στο Παρίσι και τους πήρα τηλέφωνο επειδή ανησυχούσα. Είμαι τυχερός, γιατί δεν είχα φίλους εκεί (στο Bataclan), αλλά είχα πολλούς από αυτούς στο Stade de France και μερικούς ακόμα στο Παρίσι, έτσι ήταν ένα σοκ για όλους. Γιατί; Αυτή είναι η ερώτηση. Γιατί έγινε αυτό; Ας ελπίσουμε ότι η ειρήνη θα επιστρέψει γρήγορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα