Θες να νιώσεις James Bond; Μία Aston Martin DB10 δημοπρατείται

Η συντριπτική πλειοψηφία από εμάς, δεν θα νιώσει ποτέ πώς είναι να είσαι ο James Bond. Όμως με την δημοπρασία μίας εκ των 3 Aston Martin DB10 που επέζησαν από τα γυρίσματα της τελευταίας James Bond ταινίας με ονομασία Spectre, έχεις την δυνατότητα να το παίξεις 007…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, για τα γυρίσματα του Spectre κατασκευάστηκαν 10 DB10. Από αυτές, δύο καταστράφηκαν

στη Ρώμη και άλλες 5 κατέληξαν πολύ “μεταχειρισμένες”. Οπότε μένουν 3. Μία θα μείνει στην κατοχή της Eon Productions και μία θα κρατήσει φυσικά η Aston Martin. Οπότε μένει 1. Αυτή λοιπόν, θα δημοπρατηθεί στο εγγύς μέλλον με την εκτίμηση να φτάνει τα €1.3 εκατομμύρια και τα έσοδα από την δημοπρασία να πάνε για καλό σκοπό.

Το κακό είναι ότι δεν θα μπορείς να το παίξεις James Bond δημόσια… Το αυτοκίνητο δεν είναι street-legal, οπότε… Βέβαια, αν έχεις €1.3 εκατομμύρια, υποθέτω πως έχεις και σπίτι με ιδιωτικό δρόμο, οπότε μπορείς να το βγάζεις, να κάνεις το κομμάτι σου και να το ξαναβάζεις στο γκαράζ και όλα αυτά, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Από την άλλη, έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν ότι υπάρχουν συλλέκτες που αποκτούν αυτοκίνητα και δεν τα βγάζουν ποτέ από το γκαράζ. Γι’ αυτούς, το γεγονός ότι η DB10 δεν είναι street-legal, δεν είναι πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα