Τεράστιο σεβασμό στον Webber, λέει ο Vettel

Από τις χειρότερες σχέσεις σαν team-mates είχαν κι έχουν οι Sebastian Vettel και Mark Webber. Τα πράγματα ξεκίνησα να “στραβώνουν” το 2010, όταν η Red Bull επέλεγε να βάλει νέα κομμάτια μόνο στο μονοθέσιο του Sebastian Vettel (εννοώ όταν δεν

μπορούσαν να μπουν και στα δύο μονοθέσιο), και μάλιστα παίρνοντας τη νέα πτέρυγα από την RB6 τού Webber για να τη βάλουν στην RB6 τού Vettel, ύστερα από αστοχία στο μονοθέσιο τού Γερμανού (βλέπε Silvestone, το 2010).

Ωστόσο, ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής δηλώνει πως έχει τεράστιο σεβασμό προς το πρόσωπο του team-mate του, ο οποίος διανύει την τελευταία του χρονιά στη Formula 1, καθώς θα τρέχει στο Le Mans από το 2014.

Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι πάντα είχαμε αμοιβαίο σεβασμό, ειδικά στην πίστα. Όταν είχαμε μάχες μεταξύ μας, δε νομίζω ότι δεν υπήρχε σεβασμός. Νομίζω ότι ο ένας σεβόταν τον άλλον και την ικανότητά του. Σαν team-mates για 5 χρόνια, γνωριζόμαστε πολύ καλά, εννοώ ότι ξέρω τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του, αλλά οι στροφές είναι εκεί που έχω ένα μικρό πλεονέκτημα.”

Πάντα, ήμουν πολύ κοντά, ίσως πιο κοντά απ’ ό,τι θυμάται ο κόσμος, επομένως το έχω εκτιμήσει αυτό και γι’ αυτό έχω τεράστιο σεβασμό. Σίγουρα, πρέπει να είσαι ειλικρινής: αν κοιτάξετε στο παρελθόν, δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Αλλά, στο τέλος, ήμασταν πολύ επιτυχημένοι για την ομάδα, κερδίζοντας 4 συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους, οπότε σιγουρέψαμε ότι μαζί σκοράραμε αρκετούς βαθμούς για την ομάδα.

[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyrights: Paul Gilham/Getty Images/Red Bull Racing]

Keywords
Τυχαία Θέματα