Τελευταίες Δοκιμές: Τεχνική Ανάλυση

Είχα υποσχεθεί ότι η τεχνική ανάλυση των τελευταίων δοκιμών της Βαρκελώνης θα ήταν έτοιμη μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, αλλά, λόγω των 225 άρθρων του AB, για την Έκθεση της Γενεύης, αποφάσισα ότι είναι καλύτερο να μην “παρασυρθεί” από την συνεχόμενη ροή των άρθρων. Αν και έχει περάσει μία εβδομάδα από το τέλος των δοκιμών, θεωρώ ότι δεν είναι αργά να καταγράψουμε όσα έκαναν οι κορυφαίες ομάδες στο τελευταίο τεστ, πριν από τη μεγάλη έναρξη, στις 16-18 του μήνα.

Στο συγκεκριμένο

άρθρο, θα προσπαθήσουμε να δούμε και ν’ αναλύσουμε όλες τις αναβαθμίσεις των ομάδων. Κατ’ αρχάς, είναι χρονοβόρο και άσκοπο ν’ αναλύσουμε και τα τρία τεστ, καθώς το τρίτο ήταν το σημαντικότερο τεστ, αφού εκεί είδαμε τις ομάδες να έχουν τις κύριες αναβαθμίσεις, πολλές από τις οποίες θα έχουν στα πρώτα Grands Prix. Επιπροσθέτως, δε θ’ ασχοληθούμε και με τις 12 ομάδες, διότι η Marussia και HRT δεν πήραν μέρος στις τελευταίες δοκιμές, αλλά εκτός αυτού, αν ασχοληθούμε εκτενώς με τις υπόλοιπες 10 ομάδες, το άρθρο θα γίνει υπερβολικά μεγάλο και κουραστικό, και δε νομίζω να ενδιαφέρουν πολλούς τι ακριβώς έκαναν οι μικρότερες ομάδες.

Η τεχνική ανάλυση, λοιπόν, θα είναι όσο πιο κατανοητή γίνεται, διότι γνωρίζω ότι δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να κατανοήσουμε το πώς ακριβώς λειτουργούν οι αεροδυναμικές λύσεις των σχεδιαστών. Καλύτερα, όμως, να σταματήσω τον πρόλογο και να περάσω στο κυρίως θέμα, αφού ξέρω ότι είναι αυτό που σ’ ενδιαφέρει. Προτού ξεκινήσω, διευκρινίζω ότι θα ξεκινήσουμε από την περσινή πρωταθλήτρια, την Red Bull, και να συνεχίζουμε με τις ομάδες που ακολούθησαν στην τελική βαθμολογία.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα