Τελευταίες δοκιμές για την Camaro ZL1 στο Nürburgring

Μπορεί η Chevrolet να παρουσίασε πριν δύο μήνες στην έκθεση της Νέας Υόρκης την Camaro ZL1, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τις δοκιμές εξέλιξης, από τη στιγμή που δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για το κοινό. Έτσι, χωρίς λόγο να κρύψει τίποτα, πήγε δύο πρωτότυπα στο Nürburgring για τις τελευταίες μικρολεπτομέρειες στο στήσιμο του αυτοκινήτου.

Η νέα

Camaro ZL1 το αυτοκίνητο που “θέλει να υπερέχει σε όλα” σύμφωνα με την εταιρία, φορά νέο bodykit με νέα μάσκα, νέο μπροστά splitter, νέο καπό, νέους προφυλακτήρες, φαρδύτερα φτερά, αεροτομή, πλαϊνές ποδιές και διαχύτη. Νέες είναι και οι σφυρήλατες αλουμινένιες ζάντες 20″ με ελαστικά Goodyear Eagle F1 Supercar που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Στο εσωτερικό συναντάμε Recaro σπορ καθίσματα, κοφτό τιμόνι, νέος επιλογέας ταχυτήτων, κόκκινες ραφές και ZL1 σήματα.

Κίνηση παίρνει από τον 6,2-λίτρων LT4 V8 κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 640 ίππων με 867 Nm ροπής που συνδυάζεται είτε με ένα 6-άρι μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα νέο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η Chevrolet τοποθετεί στην Camaro ZL1 Magnetic Ride ανάρτηση, φρένα της Brembo, ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό και τα συστήματα Performance Traction Management, Driver Mode Selector και σύστημα εκκίνησης.

Παράλληλα με τις δοκιμές της ZL1, η αμερικάνικη εταιρία λίγες μόνο εβδομάδες από τότε που τράκαρε το πρωτότυπο της Z/28, συνέχισε τις δοκιμές εξέλιξης του.

Η Camaro Z/28 που βλέπουμε να γυρνά στο Nurburgring, φαίνεται ακόμα πιο επιθετική από το μοντέλο που αντικαθιστά με τα αεροδυναμικά βοηθήματα εμπρός και πίσω να “βγάζουν μάτια”. Επίσης, βλέπουμε τις ζάντες ελαφρού κράματος και τα φαρδιά ελαστικά που ενώ δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι τα 305/30/19 και στους τέσσερις τροχούς, προσθέτουν στο look.

Αυτό που δεν μπορούμε να δούμε, είναι ο κινητήρας. Ακούγεται V8 και ακούγεται ατμοσφαιρικός αλλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι είναι. Οι φήμες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν V8 7.0-λίτρων απόδοσης μεταξύ 540 και 565 ίππων. Δυνάμωσε τα ηχεία σου και απόλαυσε το θέαμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα