Τα πάντα μπορούν να συμβούν, τόνισε ο Sebastian Vettel!

Η πρώτη γραμμή εκκίνησης κλείδωσε και θα ‘χει ξανά κόκκινους ταύρους! Ο Sebastian Vettel και ο Mark Webber θα βρίσκονται στις θέσεις 1 και 2 στις 11:30 το πρωί της Κυριακής με μοναδικό στόχο .. την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Γερμανού και φυσικά την εδραίωση των κόκκινων Ταύρων στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών. Για να δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Sebastian Vettel:

Νομίζω

ότι ήταν μία σχετικά σφιχτή περίοδος. Στην πρώτη προσπάθεια μου, έξω στην πίστα, έκανα λάθος στην τέταρτη στροφή με αποτέλεσμα να ματαιώσουμε τον γύρο μας. Αποφασίσαμε να πάμε για έναν ακόμα γύρο με μόλις 1 σετ ελαστικών. Ευτυχώς, πετύχαμε τον ταχύτερο γύρο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος. Θα μπορούσα να έχω καλύτερο γύρο αλλά είχα ένα κλείδωμα στα μπροστινά ελαστικά. Σίγουρα, είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο έτσι όπως πάει να εξελιχθεί.

Κάπου εκεί, ο Sebastian Vettel τόνισε ότι όλα μπορούν να συμβούν και έμεινε απόλυτα συγκεντρωμένος για το τι πρέπει να κάνει το πρωί της Κυριακής.

Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, υπάρχουν αρκετοί αγώνες μέχρι το τέλος. Κοιτάμε μονάχα το επόμενο βήμα άρα κοιτάμε τον αγώνα που έρχεται. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας και όλοι φαίνονται ανταγωνιστικοί.

Ο Γερμανός γνωρίζει ότι ο σημερινός αγώνας θα είναι κρίσιμος για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Με νίκη, μάλλον κλειδώνει το Πρωτάθλημα. Μπορεί ο Fernando Alonso να βρεθεί κοντά του ή απλά θα παραμείνει στα χαμηλά; Γυρίστε τα ρολόγια μία ώρα πίσω, στις 11:30 το πρωί έχουμε αγώνα!


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα