Τα ελαστικά για το GP της Σιγκαπούρης

17:26 2/6/2016 - Πηγή: AutoBlog

Ίσως να περίμενες πως, μετά από τα ελαστικά για το Γερμανικό Grand Prix, η Pirelli να μας έδινε τις διαθέσιμες γόμες για το Βελγικό Grand Prix, το οποίο είναι επόμενο στο πρόγραμμα της Formula 1. Οι κανονισμοί, όμως, είναι σαφείς και ορίζουν πως για ένα μη-ευρωπαϊκό Grand Prix, ο Ιταλός κατασκευαστής πρέπει να γνωστοποιεί τις γόμες πριν από 14 εβδομάδες και όχι πριν από 8 όπως ισχύει για τα ευρωπαϊκά Grands Prix.

Για τη Σιγκαπούρη, λοιπόν,

η Pirelli δίνεις στις ομάδες τις πιο μαλακές γόμες, δηλαδή την υπέρ-μαλακή, την πολύ μαλακή και τη μαλακή, όπως ακριβώς ίσχυσε στο Μονακό, ενώ τις ίδιες επιλογές θα δούμε στον Καναδά και την Αυστρία.

Οι ομάδες θα διαλέξουν για τους οδηγούς τους 10 από τα 13 σετ. Τα υπόλοιπα τρία σετ -ένα από κάθε γόμα- ορίζονται από την Pirelli. Τα σετ αυτά για τον αγώνα είναι η πολύ μαλακή και η μαλακή γόμα, κι ένα από αυτά θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί υποχρεωτικά την Κυριακή. Το σετ της υπέρ-μαλακής γόμας ορίζεται για το Q3. Ωστόσο, οδηγοί που θα αποκλειστούν από το τελευταίο μέρος των κατατακτήριων έχουν το δικαίωμα χρήσης στον αγώνα.

ΜοβΚόκκινοΚίτρινοΛευκόΠορτοκαλίΑυστραλίαΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΜπαχρέινΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΚίναΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΡωσίαΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΙσπανίαΜαλακάΜεσαίαΣκληράΜονακόΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΚαναδάςΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΑζερμπαϊτζάνΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΑυστρίαΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΒρετανίαΜαλακάΜεσαίαΣκληράΟυγγαρία
Πολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΓερμανία
Πολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΣιγκαπούρη
Υπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακά
Keywords
Τυχαία Θέματα