Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινούν οι πωλήσεις του ανανεωμένου Αμερικάνικου Civic, το CR-Z Mugen θα πωλείται και στην Αγγλία

H Honda από τα τέλη του 2011 είχε δηλώσει ότι θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση της 9ης γενιάς του Civic στην Αμερική, αφού αυτό ήταν μια αποτυχία, κάτι που το παραδέχτηκε και ο CEO της Ιαπωνικής φίρμας, Takanobu Ito.

Τώρα η Honda με εσωτερικό έγγραφο που έχει αποστείλει σε όλους τους αντιπροσώπους της, δηλώνει ότι το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από τις 29 Νοεμβρίου.

Θα κάνει ντεμπούτο

στην έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο και στιλιστικά, το ανανεωμένο Civic, θα δεχτεί βελτιώσεις και στο στήσιμο του, αφού έχει δεχτεί αρκετές αρνητικές κριτικές για την κακή οδηγική συμπεριφορά που έχει. Επίσης θα διαθέτει αρκετές αλλαγές στη σχεδίαση του κάνοντας να διαθέτει πιο σπορ premium γραμμές ενώ το εσωτερικό του θα βελτιωθεί και αυτό, αφού θα διαθέτει καλύτερης ποιότητας υλικά.

Η Honda παράλληλα ανακοίνωσε ότι το CR-Z Mugen θα πωλείται και στην Αγγλία. Να θυμίσω ότι το αυτοκίνητο αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα έβγαινε σε μόλις 300 μονάδες σε παραγωγή, με τιμή στην Ιαπωνία τα ¥4.494.000 (€44.070).

Στιλιστικά φορά νέο αεροδυναμικό bodykit αποτελούμενο από νέο μπροστά προφυλακτήρα, πλαινά spoiler, ρυθμιζόμενη αεροτομή, διαχύτη και σπορ εξάτμιση. Επίσης υπάρχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση, μεγάλα φρένα και ζάντες 17″ με ελαστικά Dunlop Direzza Z II, Στο εσωτερικό υπάρχουν δίχρωμες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά, ένα μπαρόμετρο και ειδικό ταμπελάκι.

Μηχανικά ο 1.500αρης κινητήρας απέκτησε κομπρέσορα και αποδίδει 156 άλογα και συνδυάζεται με το υβριδικό σύστημα IMA απόδοσης 15 kW (20 ίππων) με 78 Nm ροπής.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα