Στην Σιγκαπούρη θα είναι ολοκληρωμένο το B-spec μονοθέσιο της Force India

Σύμφωνα με τον Andy Green, τεχνικό διευθυντή της Force India, το πακέτο αναβαθμίσεων της VJM08B θα ολοκληρωθεί στην Σιγκαπούρη, με σημαντικά νέα κομμάτια να εισάγονται στους επόμενους αγώνες. Το Grand Prix της Ουγγαρίας δεν κύλησε ιδανικά για την ομάδα, με τους πιλότους της να αντιμετωπίζουν προβλήματα αξιοπιστίας, αλλά τον Green

να εμφανίζεται ικανοποιημένος από το βήμα στην απόδοση του μονοθεσίου.

Το αυτοκίνητο που έχετε δει μέχρι στιγμής, είναι το πρώτο βήμα από μια σειρά αναβαθμίσεων που θα εισάγουμε κατά τη διάρκεια των επόμενων αγώνων. Οι πλήρεις δυνατότητές του δεν θα φανούν πριν την Σιγκαπούρη. Αυτός είναι ο αγώνας που στοχεύουμε να έχουμε το πλήρες πακέτο για το αυτοκίνητο, ολόκληρη την αναβάθμιση.

Οι επόμενες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν νέα εμπρός και πίσω πτέρυγα, πάτωμα και διαχύτη, οπότε πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη σειρά τμημάτων. Θα έλεγα ότι το αυτοκίνητο είναι περίπου στο 50 τοις εκατό του δρόμου που υπάρχει αυτή τη στιγμή, όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, και θα είναι μια σταδιακή διαδικασία για τους επόμενους αγώνες.

Δεν έχουν θεραπευτεί όλα τα προβλήματα που είχαμε με το (προηγούμενο) αυτοκίνητο και όσα ζητούσαν οι οδηγοί, αλλά είναι ένα μεγάλο βήμα προς τον σωστό δρόμο. Η κατάσταση βελτιώθηκε. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε, είναι να ισορροπήσουμε το αυτοκίνητο σε όλες τις καταστάσεις, σε κάθε τύπο στροφής. Είχαμε ένα ευρέως ανισόρροπο μονοθέσιο, που εμφάνιζε υπερστροφή σε κάποιες στροφές και σε άλλες υποστροφή. Έτσι, προσπαθήσαμε να φέρουμε μεγαλύτερη ισορροπία.

Ο προϋπολογισμός της ομάδας του Vijay Mallya είναι από τους μικρότερους στο grid και, αναπόφευκτα, οι μηχανικοί θα πρέπει κάποια στιγμή να στραφούν στο αυτοκίνητο της νέας σεζόν. Όμως, με τους κανονισμούς να παραμένουν ουσιαστικά αμετάβλητοι και για το 2016, ο Green δεν αποκλείει να υπάρξουν κάποια νέα κομμάτια και μετά από την Σιγκαπούρη.

Εάν υπάρχουν περιοχές που πιστεύουμε ότι μπορούν να μεταφερθούν από το αυτοκίνητο του επόμενου έτους στο φετινό, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει αυτό, τότε θα το πράξουμε. Έτσι, ελπίζουμε να φέρουμε αναβαθμίσεις στο τέλος, ιδιαίτερα για να αποδείξουμε κάποιες ιδέες που έχουμε για το επόμενο έτος. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, θα δούμε πολύ μεγαλύτερη εξέλιξη κατά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα