Στη Βραζιλία θα ξέρουμε αν θ’ αποχωρήσει ο Brawn, λέει ο Lauda

Οι φημολογία σχετικά με την αποχώρηση του Ross Brawn από τη Mercedes δεν έχει σταματήσει από τότε που ξεκίνησε, και μάλιστα συνεχίζεται μ’ εντονότερους ρυθμούς. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Βρετανού από την Προεδρεία τής γερμανικής ομάδας, αλλά οι άνθρωποι του Brackley αρνούνται να το παραδεχτούν.

Ο Niki Lauda, μη-εκτελεστικός Πρόεδρος της ομάδας και μέτοχος κατά 10%, λέει πως η απόφαση για το αν θα φύγει ο Brawn από την ομάδα θα παρθεί

στο τέλος τής σεζόν, ενώ συνεχίζει να λέει πως όλα όσα γράφονται δεν ισχύουν, πάντα με τον δικό του τρόπο.

“Όλες αυτές οι φήμες είναι σκουπίδια. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη: μίλησα με τον Ross πριν από λίγο καιρό και συμφωνήσαμε ότι θα έρθει να με βρει μετά από τον τελευταίο αγώνα για να μου πει αν θέλει να φύγει ή να μείνει. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να τον κάνω να τον ενθαρρύνω και να του δώσω κίνητρα για να μείνει. Είμαι ένας απ’ αυτούς που του ζητάν να μείνει. Θέλω να το κάνει, αλλά δεν είναι δική μου απόφαση αν θα μείνει σαν Πρόεδρος -όχι σε άλλο ρόλο- ή αν θα φύγει.”

Η Mercedes έχει, φυσικά, αντικαταστάτη τού Brawn, τον Toto Wolff, Διευθυντή τής ομάδας και μέτοχο κατά 30%, ενώ, όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι, εκεί ο Paddy Lowe είναι ο Τεχνικός Διευθυντής, έχοντας δίπλα του τους Bob Bell, Aldo Costa και Geoffrey Willis. Σύμφωνα με τον Lauda, λοιπόν, θα πρέπει να περιμένουμε περίπου 1 μήνα για να μάθουμε αν τελικά ο Brawn θ’ αποτελέσει παρελθόν από το Brackley.

[Πηγή: AutoSport]

Keywords
Τυχαία Θέματα