Στη Βαρκελώνη η ευρωπαϊκή παρουσίαση της νέας Mustang στις 5 του Δεκέμβρη

Η Ford την ερχόμενη Πέμπτη στις 5 του Δεκέμβρη στις 13:00 CET θα παρουσιάσει ταυτόχρονα σε πέντε πόλεις παγκοσμίως (Dearborn, Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες, Βαρκελώνη, Σαγκάη και Σύδνεϋ) την 6η γενιά της Mustang.

Στην Ευρώπη η παρουσίασή της θα γίνει στη Βαρκελώνη, σε μια ειδική Go Further εκδήλωση, στην οποία ο Bill

Ford, Executive Chairman της Ford θα αποκαλύψει τη νέα Ford Mustang. Στην ίδια εκδήλωση η Ford θα παρουσιάσει επίσης 2 ακόμη οχήματα καθώς και νέες τεχνολογίες. Αναλυτικές λεπτομέρειες για τη νέα Mustang μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[Πηγή: Ford]

Δελτίο Τύπου

Ο Bill Ford, Executive Chairman της Ford, θα Αποκαλύψει τη Νέα Mustang στα Πλαίσια του ‘Go Further’ στις 5 Δεκεμβρίου στη Βαρκελώνη

Ο Bill Ford, Executive Chairman της Ford Motor Company θα αποκαλύψει τη νέα Ford Mustang σε μία ξεχωριστή εκδήλωση ‘Go Further’ στη Βαρκελώνη, στις 5 ΔεκεμβρίουΗ Ford Ευρώπης θα παρουσιάσει και άλλα νέα μοντέλα και τεχνολογίες για την Ευρώπη σε ένα κοινό αποτελούμενο από εμπόρους, εργαζομένους και εκπροσώπους του τύπου στο Forum και το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Βαρκελώνης CCIBΗ Ευρωπαϊκή εκδήλωση αποτελεί τμήμα της παγκόσμιας παρουσίασης της νέας Mustang στις 5 Δεκεμβρίου. Το θρυλικό αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του σε τέσσερις ηπείρους και έξι πόλεις – Ντίαρμπορν (Μίσιγκαν), Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Βαρκελώνη, Σαγκάη και ΣύδνεϋΟι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το ‘Go Further’ live ή σε επανάληψη σε διάφορες γλώσσες στο www.gofurtherlive.com.

ΚΟΛΩΝΙΑ, Γερμανία, 2 Δεκεμβρίου, 2013 – Ο Bill Ford, Executive Chairman της Ford Motor Company, θα παρουσιάσει τη νέα Ford Mustang σε μία ξεχωριστή εκδήλωση “Go Further” στις 5 Δεκεμβρίου στη Βαρκελώνη.

Η Ford θα αποκαλύψει επίσης δύο νέα οχήματα και νέες τεχνολογίες σε ένα εκλεκτό κοινό περίπου 2.500 εμπόρων, εργαζομένων και εκπροσώπων του τύπου στο Forum και το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Βαρκελώνης CCIB. Δεκάδες χιλιάδες επιπλέον άτομα αναμένεται να παρακολουθήσουν το “Go Further” live online.

«Το ερώτημα που δεχόμαστε περισσότερο από απ’ όλα είναι ‘πότε η Ford θα φέρει τη Mustang στην Ευρώπη;’” δήλωσε ο Stephen Odell, executive vice president, Ford Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής. «Είμαστε ευτυχείς που ο Bill Ford βρίσκεται εδώ για να απαντήσει σ’ αυτό και να παρουσιάσει τη συναρπαστική νέα Mustang, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη για πρώτη φορά.»

Τον Bill Ford θα πλαισιώσουν στην εκδήλωση “Go Further” ο Odell, ο Jim Farley, executive vice president, Global Marketing, Sales & Service, Ford και Lincoln και η Barb Samardzich, chief operating officer, Ford Ευρώπης.

Μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει το Go Further live ή σε επανάληψη από τις 13:00 CET στις 5 Δεκ. σε πολλαπλές γλώσσες στο www.gofurtherlive.com. Δελτία τύπου, φωτογραφίες, βίντεο και γραφικά θα διατίθενται και θα ενημερώνονται συνεχώς στο gofurther.fordmedia.eu. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει την εξέλιξη της Mustang στο πέρασμα των χρόνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα