Στη νέα Corvette C7 αρχικά μάλλον θα τοποθετηθεί ένα 8-τάχυτητο κιβώτιο της Aisin επειδή το δικό της δεν ειναι ακόμα έτοιμο

Μετά το πρώτο teaser video και τις λεπτομέρειες του νέου κινητήρα που θα φοράει η νέα Corvette, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Detroit την Κυριακή 13 Ιανουαρίου του 2013, πληροφορίες διαρρέουν και για το αυτόματο κιβώτιο που θα εξοπλίζεται.

Αρχικά, φημολογείται ότι θα πωλείται με 8-τάχυτητο αυτόματο κιβώτιο της εταιρίας Aisin, που ανήκει στη Toyota. Ο λόγος γι’αυτη την

επιλογή είναι ότη η GM δε θα έχει έτοιμο το δικό της 8-ταχύτητο κιβώτιο κατά τη παρουσίαση του μοντέλου. Η “μαμά” εταιρία θέλει αυτή η συμφωνία να είναι βραχυπρόθεσμη με την ιαπωνική εταιρία που θα της προμηθεύεσει το δικό της κιβώτιο, μέχρι ωσότου διορθωθούν όλα τα μικροπροβλήματα του δικού της κιβωτίου που εξελίσσεται in-house.

Το νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο θα είναι συμβατό σε όλους του είδους τα αυτοκίνητα και πρόσφυσης, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα το δούμε στη Cadillac ATS, XTS, στη νέα γενιά της CTS, ακόμα και στο νέο Chevrolet Impala αλλά και Buick LaCrosse θα μπορούσε να τοποθετηθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα