Στη διαφήμιση της Audi για το Super Bowl θα πρωταγωνιστεί ένας “τρελός” σκύλος, το φετινό κόστος για 30 δευτ. διαφήμισης στα $4 εκατ.

Η Audi έδωσε ακόμη ένα teaser video της διαφήμισης της για το φετινό Super Bowl στην οποία θα πρωταγωνιστεί ένας “τρελός” σκύλος.

Επίσης η Go Daddy (γνωστή εταιρία hosting) έδωσε τη δική της διαφήμιση για το Super Bowl, στην οποία πρωταγωνιστεί η γνωστή οδηγός αγώνων Danica Patrick καθώς και δεκάδες body builders.

Αν

αναρωτιέσαι τι γίνεται με τις διαφημίσεις στο Super Bowl, θα σου πω πως θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός χρόνος καθ’ολη τη διάρκεια του έτους στις Η.Π.Α. Το 2014 το κόστος για ένα 30 δευτερολέπτων διαφημιστικό σποτ ανέρχεται στα 4 εκατ. δολάρια, την ώρα που πέρυσι συνολικά 292 εκατ. δολάρια μαζεύτηκαν κατά τη διάρκεια του τελικού του Super Bowl.

Η Chrysler από το 2009 έχει ξοδέψει 64,3 εκατ. δολάρια στις διαφημίσεις της για το Super Bowl, με την Kia-Hyundai να βγάζει από τα ταμεία της 67,4 εκατ. δολάρια για τον ίδιο σκοπό. Ωστόσο η εταιρία που έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα για να διαφημιστεί στο Super Bowl από το 2009 και μετά είναι η Anheuser-Busch με 145,9 εκατ. δολάρια και η PepsiCo με 97 εκατ. δολάρια.

[Πηγή: The Street, YouTube]

Keywords
Τυχαία Θέματα