Στα μισά του στόχου βρίσκεται το σχέδιο της Caterham

Οι διαχειριστές της Caterham θέλουν όσο τίποτε άλλο να βρεθεί η ομάδα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, για να έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσουν πιθανούς επενδυτές. Όπως ξέρεις, η ομάδα ξεκίνησε μια προσπάθεια παρόμοια με της Brabham, βασιζόμενη στη στήριξη του κοινού, με στόχο να μαζέψει τα απαιτούμενα κεφάλαια για το Abu Dhabi, που υπολόγισε στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Το εγχείρημα ξεκίνησε πολύ καλά και χθες ανακοινώθηκε πως το μισό ποσό έχει ήδη καλυφθεί, με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή

τα μεσάνυκτα στις 14 του μηνός. Πάντως, ο Bernie Ecclestone και ο Christian Horner έχουν ταχθεί ανοιχτά εναντίον της συγκεκριμένης στρατηγικής, με τον διαχειριστή της Caterham, Finbarr O’Connell, να τονίζει πως πρόκειται για μια λύση ανάγκης και όχι κάτι που θα συνεχιστεί στο μέλλον.

Το σχέδιο δεν είναι να τρέξουμε την ομάδα χρησιμοποιώντας το crowdfunding. Η χρηματοδότηση αυτή παρέχει ένα σκαλοπάτι για ένα οικονομικά υγιές μέλλον.

Τα κεφάλαια του #RefuelCaterhamF1 έχουν σκοπό να φέρουν την ομάδα στο Αμπού Ντάμπι, ΟΧΙ να πληρώσουν τους πιστωτές. Το προσωπικό θα λάβει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του εάν η εταιρεία σωθεί και θα πληρωθεί για το Αμπού Ντάμπι, εάν μαζευτούν αρκετά χρήματα.

Αν θες κι εσύ να βοηθήσεις την Caterham, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς αυτό το site.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Caterham F1 Team]

Keywords
Τυχαία Θέματα