Σκληρό ανταγωνισμό με τη Red Bull βλέπει η Mercedes στην Ουγγαρία

Αγωνιστικά, η Mercedes έκανε το καλύτερο δυνατό στο Silverstone, όπου τα μονοθέσιά της τερμάτισαν στην καλύτερη δυνατή παράταξη. Βέβαια, ο Nico Rosberg στη συνέχεια έπεσε στην τρίτη θέση, αλλά η γερμανική ομάδα ήταν η ταχύτερη στη βρετανική πίστα, με τον Lewis Hamilton να έχει έναν αρκετά εύκολο αγώνα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως,

τα πράγματα αναμένεται να είναι πιο δύσκολα. Η Formula 1 μεταφέρεται στην Ουγγαρία, μία πίστα που δεν πηγαίνει στη Mercedes τα τελευταία δύο χρόνια. Η ομάδα του Brackley έχει να κερδίσει από το 2013, ενώ τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο φέτος, καθώς η Red Bull δείχνει πολύ απειλητική σε αργές πίστες, όπως φάνηκε στο Μονακό.

Η Mercedes το ξέρει καλά αυτό, έτσι ο επί κεφαλής της ομάδας, Toto Wolff, θεωρεί πως η μεγαλύτερη απειλή θα είναι η Red Bull, ενώ τονίζει πως από την πλευρά τους δε θα πρέπει να κάνουν τίποτα λάθος για να κερδίσουν τον αγώνα.

Αντιμετωπίζουμε μια πολύ διαφορετική πρόκληση στη Βουδαπέστη. Η πίστα δεν ήταν καλή για εμάς τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ ταιριάζει στα δυνατά σημεία των αντιπάλων μας. Για παράδειγμα, το μονοθέσιο της Red Bull λειτουργεί καλά εκεί που το υψηλό drag δεν τιμωρείται τόσο πολύ όσο σε άλλες πίστες. Έτσι, σε βρεγμένες συνθήκες και σε πίστες χαμηλής ταχύτητας, όπως το Hungaroring, είναι μια μεγάλη απειλή. Θα πρέπει να είμαστε άψογοι για να πιάσουμε κορυφή σε αυτή την πίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα